Рецепт Телятина в рукаві фото

Телятина в рукаві
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Телятина
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження, Новий рік, Різдво
Гарячі страви, Страви в рукаві

Найпростіший і популярний спосіб запекти м'ясо - це помістити його в спеціальний рукав для запікання. Саме таким чином я приготував телятину, помістивши в рукав, крім м'яса - зелень і спеції!

Готуємо телятину в рукаві в домашніх умовах. М'ясо запікається в духовці разом з обсмаженої зеленню та спеціями, що надає телятині особливий смак і аромат. Готовність м'яса перевіряється за допомогою ножа або виделки. Просто проткніть м'ясо, якщо випливає безбарвний сік, готово! Гарного вам дня!

  • Телятина - 1 кілограм
  • Вершкове масло - 25 грам
  • Олія соняшникова - 1 Ст. Ложка
  • Лук-пориста - 1 штука
  • Селера - 1 штука (стебло)
  • Хліб білий - 50 грам
  • Петрушка - 50 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
телятина в рукаві - фото крок 1
Розігрійте духовку до 180 градусів. Порей і селеру подрібнюємо і обсмажуємо на соняшниковій і вершковому маслі, до золотистого кольору. Додаємо хлібні крихти, петрушку, сіль і перець. Готову начинку намазуємо на м'ясо.
телятина в рукаві - фото крок 2
Поверніть м'ясо рулетом, обв'яжіть шпагатом. Помістіть в рукав для запікання. Готуйте в духовці 1-1, 5 годин.
телятина в рукаві - фото крок 3
Смачного!

Схожі рецепти