Телятина в рукаві
(покроковий рецепт з фото)
Найпростіший і популярний спосіб запекти м'ясо - це помістити його в спеціальний рукав для запікання. Саме таким чином я приготував телятину, помістивши в рукав, крім м'яса - зелень і спеції!
Готуємо телятину в рукаві в домашніх умовах. М'ясо запікається в духовці разом з обсмаженої зеленню та спеціями, що надає телятині особливий смак і аромат. Готовність м'яса перевіряється за допомогою ножа або виделки. Просто проткніть м'ясо, якщо випливає безбарвний сік, готово! Гарного вам дня!
- Телятина - 1 кілограм
- Вершкове масло - 25 грам
- Олія соняшникова - 1 Ст. Ложка
- Лук-пориста - 1 штука
- Селера - 1 штука (стебло)
- Хліб білий - 50 грам
- Петрушка - 50 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Розігрійте духовку до 180 градусів. Порей і селеру подрібнюємо і обсмажуємо на соняшниковій і вершковому маслі, до золотистого кольору. Додаємо хлібні крихти, петрушку, сіль і перець. Готову начинку намазуємо на м'ясо.
Поверніть м'ясо рулетом, обв'яжіть шпагатом. Помістіть в рукав для запікання. Готуйте в духовці 1-1, 5 годин.
Смачного!