Тефтелі з вівсяними пластівцями
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати вам на пробу смачні курячі тефтелі з вівсяними пластівцями в томатно-сметанному соусі. Якщо ви в пошуку ідеї для обіду або вечері, запам'ятовуйте рецепт і повторіть будинку!
Класичний варіант тефтелей з рисом цілком можна замінити цим рецептом. Попередньо заварені пластівці виходять дуже ніжними і практично не відчуваються в фарші. При бажанні перед запіканням тюфтельки можна обсмажити.
- Куряче філе - 2 штуки
- Вівсяні пластівці - 1/2 склянки
- Цибулина - 1 штука
- Крем - 100 грам
- Сік томатний - 1 Склянка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Філе промийте, обсушити і разом з цибулею подрібніть в фарш.
У невелику миску всипте пластівці і залийте окропом.
Залиште на 5-7 хвилин.
Після викладіть до фаршу.
Додати сіль, поперчіть за смаком, перемішайте до однорідності.
З соусом все теж дуже просто, з'єднайте томатний сік зі сметаною, додайте сіль і перець, перемішайте.
З фаршу вологими руками сформуйте невеликі тюфтельки і викладіть у жароміцних форму.
Залийте соусом і відправте в розігріту до 200 градусів духовку.
Запікайте 30 хвилин готовності.
Тефтелі готові. Смачного!