Тефтелі з сочевиці
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування тефтелей з сочевиці - до вашої уваги. Якщо приїлися стандартні варіанти тефтелей, то смачні і корисні тефтелі з сочевиці урізноманітнюють ваше меню
Тефтелі з сочевиці виходять легкими, не жирний, відмінно впишуться в пісне меню (можна і не використовувати яйце). Слід пам'ятати, що сочевицю слід заздалегідь замочити і позбутися від лусочок: вони зіпсують блюдо. Для приготування тефтелей з сочевиці вибираємо морква солодку, перець теж, вони добре поєднуються з орегано і чебрецем. Готові тефтелі можна просто подати на листі шпинат, якщо бажаєте - приготуйте легкий гарнір.
- Морква - 1 штука
- Цукіні - 1/2 штуки
- Солодкий перець - 3 штуки
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Орегано - 1/2 чайних ложки
- Чебрець - 1/2 чайних ложки
- Сочевиця - 1 Склянка
- Оливкова олія - За смаком
- Яйце - 1 штука
- Листя шпинату - 5 штук
Чистим морковь, цукіні. Дрібно ріжемо їх кубиками. Також нарізаємо і перець.
Окремо змішуємо заздалегідь проварену сочевицю, яйце, орегано і чебрець.
Тепер додаємо овочі до фаршу з сочевиці.
Заважаємо, до отримання однорідної маси.
Заважаємо, до отримання однорідної маси.
Формуємо невеликі кульки з нашого фаршу, можна приплюснути їх по обидва боки. Викладіть на сковороду в підігріту оливкову олію.
Обсмажуємо до готовності, повинна вийти золотава скоринка.