Рецепт Тефтелі з капустою фото

Тефтелі з капустою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка
Для діабетиків
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Тефтелі
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочу поділитися супер-рецептом від моєї бабусі! Тефтелі з капустою - блюдо мого дитинства. Спробуйте! Це правда смачно і корисно, і дітям подобається!

Опис приготування:

Капуста в рецепті надає соковитість м'яса. Також великим плюсом є велика кількість підливи, яка залишається після приготування тефтелей. Вона густа і дуже смачна! Дуже добре підходить до картоплі або макаронів.

  • Куряче філе - 750 грам
  • Олія соняшникова рафінована - 2 Ст. Ложки
  • Кріп свіжий - 7 грам
  • Томатна паста - 90 грам
  • Вода - 500 мілілітрів
  • Крем - 60 грам
  • Капуста білокачанна - 400 грам
  • Борошно пшеничне - 50 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Цукор - 0, 5 чайних ложки
  • Суміш італійських трав - 1 грам
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Перець духмяний - 3 штуки
  • Сіль - За смаком
тефтелі з капустою - фото крок 1
1. Філе промити, висушити і подрібнити в фарш.
тефтелі з капустою - фото крок 2
2. Капусту і часник подрібнити. Додати до м'яса.
тефтелі з капустою - фото крок 3
3. Посолити фарш, додати прянощі і приправи, трохи подрібненого кропу. Сформувати кульки близько 4 см в діаметрі.
тефтелі з капустою - фото крок 4
4. Цибулю і моркву почистити. Морква крупно натерти, цибулю нарізати тонкими півкільцями.
тефтелі з капустою - фото крок 5
5. Обсмажити овочі на рослинному маслі.
тефтелі з капустою - фото крок 6
6. Додати воду, томатну пасту, цукор і трохи посолити. Довести до кипіння, додати сметану, змішану з борошном. Дати розійтися. Знову довести до кипіння.
тефтелі з капустою - фото крок 7
7. У киплячу підливу помістити м'ясні кульки. Додати запашний перець і лавровий лист. Як закипить, тушкувати під кришкою на невеликому вогні хвилин 40.

Схожі рецепти