Тефтелі з капустою в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Тефтелі з капустою в духовці виходять дуже соковитими і ароматними. Я вітаю на своїй кухні всі страви з великим вмістом овочів, тим більше запечені в духовці. Відмінне блюдо для дітей.
Капусту для тефтелей з капустою в духовці я подрібнюю за допомогою комбайна через крупну тертку. Тоді капуста добре зливається з фаршем і її практично непомітно в готовій страві. А самі тефтелі з капустою в духовці виходять соковитими. Лук треба натерти на дрібній тертці або пропустити через м'ясорубку, особливо якщо фарш готуєте самі. Якщо капуста жорстка, то можна її обдати окропом або злегка обсмажити. Тефтелі з капустою в духовці я роблю великими. Подавати можна з овочами, так як рис вже є всередині самих тефтелей.
- Фарш м'ясний - 600 грам
- Капуста - 350 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Мал - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Крем - 200 грам
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком (перець, сіль, зелень)
Капусту дрібно порізати.
Мал відварити до напівготовності.
Мал змішати з фаршем, капустою, спеціями
Тюфтельки укласти в форму, залити соусом і запікати 40 хвилин при 180 градусах.
Подати з гарніром. Смачного!