Рецепт Тефтелі з капустою і овочами фото

Тефтелі з капустою і овочами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Фарш, Крупи, Мал
Для діабетиків
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Голубці

Тефтелі незвичайним способом можна приготувати на обід або вечерю. Якщо ви хочете урізноманітнити своє меню, то раджу приготувати тефтелі за цим рецептом. До них на гарнір підійде картопляне пюре.

Ця страва однаково смачне як самостійне, так і разом з гарніром. Овочі відмінно поєднуються разом з фаршем і в гарячому вигляді просто чудово смачні. За смаком ще можна подати сметану (як для голубців, смак виходить той же). Готуються такі тефтелі всього 1 час.

  • Фарш - 300 грам
  • Мал - 0, 5 склянки
  • Капуста - 200 грам
  • Цибуля - 1 штук
  • Морква - 1 штук
  • Томатна паста - 100 грам
  • Зелень - За смаком
  • Спеції та сіль - За смаком
  • Яйце - 1 штук
  • Рослинна олія - 1 штук (для смаження)
тефтелі з капустою і овочами - фото крок 1
1. Ця страва нагадує ліниві голубці, тільки спосіб приготування трохи відрізняється. Для початку потрібно відварити рис до напівготовності.
тефтелі з капустою і овочами - фото крок 2
2. Додайте сіль і спеції за смаком, а також фарш і 1 яйце. Ще я трохи додаю дрібно нашаткувати цибулі.
тефтелі з капустою і овочами - фото крок 3
3. Тепер потрібно добре вибити фарш, щоб він був однорідної консистенції.
тефтелі з капустою і овочами - фото крок 4
4. Тепер формуємо тефтелі і відправляємо на сковороду на розпечене рослинна олія.
тефтелі з капустою і овочами - фото крок 5
5. Обсмажте з обох сторін і викладіть в каструлю, в якій будете гасити тефтелі.
тефтелі з капустою і овочами - фото крок 6
6. Окремо обсмажити цибулю і моркву до золотистого кольору.
тефтелі з капустою і овочами - фото крок 7
7. Додайте томатну пасту і воду, Тушіте 5 хвилин. Якщо любите густу підливу, то можна додати трохи борошна.
тефтелі з капустою і овочами - фото крок 8
8. Обсмажте окремо капусту до золотистого кольору. Її ми теж будемо викладати на тефтелі.
тефтелі з капустою і овочами - фото крок 9
9. Викладіть капусту, а зверху полийте готової підливою з томатом. При необхідності можна додати ще води (як любите).
тефтелі з капустою і овочами - фото крок 10
10. В самому кінці додайте зелень і поставте на вогонь. Доведіть до кипіння, після чого зменшіть вогонь і тушкуйте 30 хвилин на слабкому вогні.
тефтелі з капустою і овочами - фото крок 11
11. Тефтелі з капустою і овочами подавати потрібно в гарячому вигляді. На гарнір можна зробити картопляне пюре.

Схожі рецепти