Рецепт Тефтелі з овочами фото

Тефтелі з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш
Для діабетиків
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Тефтелі
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дуже ніжні і соковиті тефтелі з рисом і овочами в молочному соусі. Блюдо готується абсолютно нескладно, наприклад - за допомогою мультиварки. Тефтелі дуже добре поєднуються з картопляним гарніром.

Опис приготування:

Приготуємо тефтелі з овочами в домашніх умовах. У моїй родині їх просто обожнюють. І не дивно, адже виходять вони дуже соковитими і ніжними. Готую з часто, і ви спробуйте!

  • М'ясний фарш - 500 грам
  • Мал - 0, 5 склянки
  • Яйце - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 3 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Крем - 200 грам
  • Вода - 250 мілілітрів
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
тефтелі з овочами - фото крок 1
Мал відварюємо до напівготовності в підсоленій воді. Даємо йому охолонути.
тефтелі з овочами - фото крок 2
Цибулю і моркву очищаємо і подрібнюємо. Лук - будь-яким зручним способом, а моркву натираємо на дрібній тертці. Обсмажуємо овочі на рослинному маслі практично до готовності.
тефтелі з овочами - фото крок 3
Половину морквяно-цибулевої маси змішуємо з рисом, фаршем, яйцем, сіллю і перцем.
тефтелі з овочами - фото крок 4
Формуємо тефтелі, паніруємо їх в борошні.
тефтелі з овочами - фото крок 5
У чашу мультиварки викладаємо решту морквини з цибулею.
тефтелі з овочами - фото крок 6
Зверху викладаємо тефтелі.
тефтелі з овочами - фото крок 7
Сметану змішуємо з водою, заливаємо соусом тефтелі. Закриваємо кришку мультиварки і готуємо в режимі"Низький тиск" 10 хвилин.
тефтелі з овочами - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти