Рецепт Тефтелі в сметані фото

Тефтелі в сметані
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
ПП рецепти, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, Сімейна вечеря
Гарячі страви, Тефтелі

Пропоную поекспериментувати на кухні і приготувати тефтелі в сметані, а не в звичному томатному соусі. Ніжне м'ясо і пікантний соус не залишать байдужими тих, хто хоч раз спробує це блюдо.

Як зробити тефтелі в сметані смачними і соковитими? Відповідь на це питання в наведеному нижче рецепті:

1. Цибулину почистити.

2. Хлібні сухарі замочити на кілька хвилин.

3. Приготувати фарш з м'яса, лука, часнику і хліба.

4. Додати яйце, сіль і перець, ретельно перемішати.

5. Сформувати невеликі кульки.

6. Жароміцних форму змастити маслом, покласти туди тефтелі і відправити в добре розігріту духовку. Готувати близько 40 хвилин.

7. Поки тефтелі готуються можна приготувати соус. Сметану змішати з вершками, додати трохи солі, перцю і кмин.

8. Через 40 хвилин дістати тефтелі з духовки і перекласти в нову ємність. Це позбавити блюдо від зайвого жиру, який встиг витопитися з м'яса.

9. Залити тефтелі соусом і відправити в духовку ще хвилин на 20-25. Під час приготування можна іноді заглядати на блюдо і при необхідності помішувати тефтелі.

10. Подавати їх краще гарячими з макаронами або картопляним пюре.

Рецепт приготування тефтелей в сметані прекрасно доповнюється новими інгредієнтами і перетворюється в ще більш смачна страва. Хай щастить!


  • Фарш із яловичини - 500 грам
  • Свинячий фарш - 500 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Крем - 1 Склянка
  • Часник - 2 зубчики
  • Сухарі хлібні- 200 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Оливкова олія - 1 Чайна ложка
  • Кмин - 1 щіпка
  • Вершки - 20 грам
Як зробити тефтелі в сметані смачними і соковитими? Відповідь на це питання в наведеному нижче рецепті:

1. Цибулину почистити.

2. Хлібні сухарі замочити на кілька хвилин.

3. Приготувати фарш з м'яса, лука, часнику і хліба.

4. Додати яйце, сіль і перець, ретельно перемішати.

5. Сформувати невеликі кульки.

6. Жароміцних форму змастити маслом, покласти туди тефтелі і відправити в добре розігріту духовку. Готувати близько 40 хвилин.

7. Поки тефтелі готуються можна приготувати соус. Сметану змішати з вершками, додати трохи солі, перцю і кмин.

8. Через 40 хвилин дістати тефтелі з духовки і перекласти в нову ємність. Це позбавити блюдо від зайвого жиру, який встиг витопитися з м'яса.

9. Залити тефтелі соусом і відправити в духовку ще хвилин на 20-25. Під час приготування можна іноді заглядати на блюдо і при необхідності помішувати тефтелі.

10. Подавати їх краще гарячими з макаронами або картопляним пюре.

Рецепт приготування тефтелей в сметані прекрасно доповнюється новими інгредієнтами і перетворюється в ще більш смачна страва. Хай щастить!

Схожі рецепти