Тайський суп з локшиною
(покроковий рецепт з фото)
Якщо азіатська кухня вам до душі, рекомендую поглянути на цей цікавий рецепт. Суп на основі пасти каррі виходить пікантний, ароматний і дійсно дуже смачний. Треба спробувати!
Хочу презентувати вам чудову ідею, як приготувати тайський суп з локшиною. Він сам по собі досить наваристий і ситний, але перед подачею його при бажанні можна доповнити свіжими овочами за смаком, горішками, зеленню або соєвим соусом, наприклад. Кількість пасти можна зменшити, орієнтуйтеся на свій смак. Бульйон може бути як курячим, так і овочевих.
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Цибулина - 1/2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Імбир - 1 Чайна ложка
- Червона паста каррі - 3 Ст. Ложки
- Бульйон - 2 L
- Бок Чой - 500 грам
- Рисова локшина - 200-250 грам
- Кокосове молоко - 250 мілілітрів
- Овочі та горіхи - За смаком (солодкий і гострий перець, цибуля, вапно, арахіс, петрушка)
1. Розігрійте рослинне масло. Обсмажте хвилин 5 цибуля і подрібнений часник з імбиром. Додайте пасту каррі і смажте ще секунд 30, помішуючи.
2. Влийте бульйон, доведіть до кипіння. Додайте бік чой і варіть кілька хвилин.
3. Додайте локшину і варіть ще 2-3 хвилини.
4. Влийте кокосове молоко.
5. Прогрійте і тайський суп з локшиною готовий.
6. Розлийте готовий супчик по тарілках, додайте овочі, зелень, горішки і подавайте до столу.
Смачного!
Смачного!