Тайський суп з креветками
(покроковий рецепт з фото)
Гострий тайський суп з креветками можна приготувати, якщо хочете здивувати гостей або побалувати себе. Для цього супу знадобиться така пряність, як корінь калгану, не знаю чи всі зможуть його добути.
Тайський суп з креветками в цілому вариться 15 хвилин. Самі креветки варяться в супі не більш 10 хвилин. В останню чергу додаються гриби. Суп повинен бути гострим. Якщо ви не знайдете якісь спеції, не біда. Завжди можна готувати "за мотивами" . Корінь калгану можна спробувати замінити коренем імбиру, хоча вони не вважаються взаємозамінними в тайської кухні. Але будь-які заміни рекомендую робити обережно, потроху. Успіхів і приємного апетиту!
- Креветки - 6 штук
- Курячий бульйон - 3 склянки
- Гострий перець - 5 штук
- Коли Lomtik - 5 штук
- Лимонна трава - 1 штука (стебло)
- Braai - 2 чайних ложки (свіжа)
- Сік лайма - 4 Ст. Ложки
У каструлю налити бульйон, довести його до кипіння. Додати скибочки калгану. Варити 5 хвилин.
Додати лимонник і креветки.
Додати сік лайма.
Додати рибний соус або соєвий, чилі, спеції і варити ще 5 хвилин.
Додати гриби і листя лайма, кінзу і варити ще 5 хвилин.
Подавати гарячим. Смачного!