Рецепт Тайський суп з креветками фото

Тайський суп з креветками
(покроковий рецепт з фото)

Риба та морепродукти , Креветки , Морепродукти
Вегетаріанське харчування , Рецепти сироїдіння , Для діабетиків
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Супи
Кількість порцій: 4
Час приготування: 25 хв.

Гострий тайський суп з креветками можна приготувати, якщо хочете здивувати гостей або побалувати себе. Для цього супу знадобиться така пряність, як корінь калгану, не знаю чи всі зможуть його добути.

Опис приготування:

Тайський суп з креветками в цілому вариться 15 хвилин. Самі креветки варяться в супі не більш 10 хвилин. В останню чергу додаються гриби. Суп повинен бути гострим. Якщо ви не знайдете якісь спеції, не біда. Завжди можна готувати"за мотивами" . Корінь калгану можна спробувати замінити коренем імбиру, хоча вони не вважаються взаємозамінними в тайської кухні. Але будь-які заміни рекомендую робити обережно, потроху. Успіхів і приємного апетиту!

  • Креветки - 6 штук
  • Курячий бульйон - 3 склянки
  • Гострий перець - 5 штук
  • Коли Lomtik - 5 штук
  • Лимонна трава - 1 штука (стебло)
  • Braai - 2 чайних ложки (свіжа)
  • Сік лайма - 4 Ст. Ложки
тайський суп з креветками - фото крок 1
У каструлю налити бульйон, довести його до кипіння. Додати скибочки калгану. Варити 5 хвилин.
тайський суп з креветками - фото крок 2
Додати лимонник і креветки.
тайський суп з креветками - фото крок 3
Додати сік лайма.
тайський суп з креветками - фото крок 4
Додати рибний соус або соєвий, чилі, спеції і варити ще 5 хвилин.
тайський суп з креветками - фото крок 5
Додати гриби і листя лайма, кінзу і варити ще 5 хвилин.
тайський суп з креветками - фото крок 6
Подавати гарячим. Смачного!

Схожі рецепти