Рецепт Тартинки з авокадо і печінкою тріски фото

Тартинки з авокадо і печінкою тріски
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Риба та морепродукти, Фрукти, Авокадо
Дієтичне харчування
На святковий стіл, Фуршет

Дословно "тартинки" - це тонкий кусень хліба з начинкою зверху, переважно з маслом. Ми масло замінили сиром, змішали його з пюре з авокадо і додали печінка тріски. Відмінна закуска!

Незвичайна закуска у вигляді тартинок з авокадо і печінкою тріски готується дуже швидко (для 20 хвилин). Замість хліба можна взяти житні хлібці, але тартинки в оригінальному значенні є саме невеликі тонкі скибочки хліба. Я взяла житній хліб, він ідеально поєднується з нашої начинкою.

  • Авокадо - 1 штук
  • Чорний хліб - 1 штука
  • Нежирний сир - 150 грам
  • Печінка тріски - 150 грам
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Спеції - За смаком
тартинки з авокадо і печінкою тріски - фото крок 1
1. Для цих бутербродів я вирішила вибрати незвичайну начинку - авокадо з печінкою тріски. Своїм та чистимо авокадо, виймаємо кісточку і подрібнюємо блендером м'якоть до стану пюре.
тартинки з авокадо і печінкою тріски - фото крок 2
2. Додаємо сир, сіль і спеції за смаком, а сік лимона (трохи). Лимон нам потрібен для того, щоб зберегти гарний зелений колір авокадо.
тартинки з авокадо і печінкою тріски - фото крок 3
3. З чорного хліба за допомогою форми вирізаємо тартинки. Їх можна підсушити в духовці (хто як любить), я залишила так. Товщина хліба не повинна перевищувати більше сантиметра.
тартинки з авокадо і печінкою тріски - фото крок 4
4. Змащуємо тартинки мусом з авокадо, рівномірно розподіливши його по всій поверхні.
тартинки з авокадо і печінкою тріски - фото крок 5
5. Зверху викладаємо печінка тріски. Цю рибну консерву потрібно вибирати перевірену, оскільки від її якості залежить зовнішній вигляд закуски.
тартинки з авокадо і печінкою тріски - фото крок 6
6. Можна прикрасити зеленню. До столу подаються такі тартинки з авокадо і печінкою тріски на блюді.

Схожі рецепти