Рецепт Свиняча відбивна з яблуками фото

Свиняча відбивна з яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо , Свинина , Фрукти , Яблука
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На святковий стіл
Гарячі страви , Відбивні
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Якщо вам став набридати картопля як гарнір, то задумайтеся про деяких фруктах. Наприклад, в цьому рецепті вони ідеально поєднуються з м'ясом і соусом. Дивовижне блюдо всього за 30 хвилин!

Опис приготування:

Для вас я описала, як приготувати свинячу відбивну з яблуками і кабачком. Завдяки доповнює інгредієнтів і приправ ви відчуєте солодкий, кислий і гострий смак одночасно. Красива подача дозволить здивувати вашу другу половинку. Тому блюдо підійде для будь-якого романтичного вечері і свята.

  • Orekix Pekan - 15 грам
  • Кабачок - 300 грам
  • Коричневий цукор - 15 грам
  • Яблуко - 1 штука
  • Свиняча відбивна - 2 штуки
  • Чебрець свіжий - 4 штуки (гілочка)
  • Червоний перець - 0, 25 чайних ложки (пластівцями)
  • Кориця мелена - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Оливкова олія - 5 чайних ложок
  • Вода - 80 мілілітрів
свиняча відбивна з яблуками - фото крок 1
1. Яблуко почистіть і наріжте тонкими полукружкамі. М'ясо натріть сіллю і перцем з обох сторін.
свиняча відбивна з яблуками - фото крок 2
2. Кабачок наріжте невеликими кубиками. Викладіть овоч на деко з фольгою. Трохи посипте чебрецем, сіллю, перцем і додайте 2 немає. Ложки олії. Запікайте кабачок при 200 градусах протягом 10 хвилин в духовці.
свиняча відбивна з яблуками - фото крок 3
3. Після цього кабачок перекладіть у велику сковороду. Влийте ще масла і викладіть відбивні. Обсмажте все на середньому вогні 10 хвилин, перевернув свинину 1 раз. Потім відбивні відправте в духовку на 5 хвилин при 200 градусах.
свиняча відбивна з яблуками - фото крок 4
4. Тим часом з маслом і корицею на іншій сковороді тушкуйте яблука до м'якості (близько 3-5 хвилин).
свиняча відбивна з яблуками - фото крок 5
5. Далі в сковороду влийте воду, додайте цукор, червоний перець і горіхи. Доведіть все до кипіння, а потім тушкуйте ще 3 хвилини. В кінці всипте трохи солі.
свиняча відбивна з яблуками - фото крок 6
6. Подавайте відбивні з яблуками і соусом з-під них, а також викладіть кабачок. До страви додайте чебрець. Смачного!

Схожі рецепти