Рецепт Свиняча відбивна з яблуками фото

Свиняча відбивна з яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо, Свинина, Фрукти, Яблука
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На святковий стіл
Гарячі страви, Відбивні

Якщо вам став набридати картопля як гарнір, то задумайтеся про деяких фруктах. Наприклад, в цьому рецепті вони ідеально поєднуються з м'ясом і соусом. Дивовижне блюдо всього за 30 хвилин!

Для вас я описала, як приготувати свинячу відбивну з яблуками і кабачком. Завдяки доповнює інгредієнтів і приправ ви відчуєте солодкий, кислий і гострий смак одночасно. Красива подача дозволить здивувати вашу другу половинку. Тому блюдо підійде для будь-якого романтичного вечері і свята.

  • Orekix Pekan - 15 грам
  • Кабачок - 300 грам
  • Коричневий цукор - 15 грам
  • Яблуко - 1 штука
  • Свиняча відбивна - 2 штуки
  • Чебрець свіжий - 4 штуки (гілочка)
  • Червоний перець - 0, 25 чайних ложки (пластівцями)
  • Кориця мелена - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Оливкова олія - 5 чайних ложок
  • Вода - 80 мілілітрів
свиняча відбивна з яблуками - фото крок 1
1. Яблуко почистіть і наріжте тонкими полукружкамі. М'ясо натріть сіллю і перцем з обох сторін.
свиняча відбивна з яблуками - фото крок 2
2. Кабачок наріжте невеликими кубиками. Викладіть овоч на деко з фольгою. Трохи посипте чебрецем, сіллю, перцем і додайте 2 немає. Ложки олії. Запікайте кабачок при 200 градусах протягом 10 хвилин в духовці.
свиняча відбивна з яблуками - фото крок 3
3. Після цього кабачок перекладіть у велику сковороду. Влийте ще масла і викладіть відбивні. Обсмажте все на середньому вогні 10 хвилин, перевернув свинину 1 раз. Потім відбивні відправте в духовку на 5 хвилин при 200 градусах.
свиняча відбивна з яблуками - фото крок 4
4. Тим часом з маслом і корицею на іншій сковороді тушкуйте яблука до м'якості (близько 3-5 хвилин).
свиняча відбивна з яблуками - фото крок 5
5. Далі в сковороду влийте воду, додайте цукор, червоний перець і горіхи. Доведіть все до кипіння, а потім тушкуйте ще 3 хвилини. В кінці всипте трохи солі.
свиняча відбивна з яблуками - фото крок 6
6. Подавайте відбивні з яблуками і соусом з-під них, а також викладіть кабачок. До страви додайте чебрець. Смачного!

Схожі рецепти