Свиняча відбивна з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам став набридати картопля як гарнір, то задумайтеся про деяких фруктах. Наприклад, в цьому рецепті вони ідеально поєднуються з м'ясом і соусом. Дивовижне блюдо всього за 30 хвилин!
Для вас я описала, як приготувати свинячу відбивну з яблуками і кабачком. Завдяки доповнює інгредієнтів і приправ ви відчуєте солодкий, кислий і гострий смак одночасно. Красива подача дозволить здивувати вашу другу половинку. Тому блюдо підійде для будь-якого романтичного вечері і свята.
- Orekix Pekan - 15 грам
- Кабачок - 300 грам
- Коричневий цукор - 15 грам
- Яблуко - 1 штука
- Свиняча відбивна - 2 штуки
- Чебрець свіжий - 4 штуки (гілочка)
- Червоний перець - 0, 25 чайних ложки (пластівцями)
- Кориця мелена - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Оливкова олія - 5 чайних ложок
- Вода - 80 мілілітрів
1. Яблуко почистіть і наріжте тонкими полукружкамі. М'ясо натріть сіллю і перцем з обох сторін.
2. Кабачок наріжте невеликими кубиками. Викладіть овоч на деко з фольгою. Трохи посипте чебрецем, сіллю, перцем і додайте 2 немає. Ложки олії. Запікайте кабачок при 200 градусах протягом 10 хвилин в духовці.
3. Після цього кабачок перекладіть у велику сковороду. Влийте ще масла і викладіть відбивні. Обсмажте все на середньому вогні 10 хвилин, перевернув свинину 1 раз. Потім відбивні відправте в духовку на 5 хвилин при 200 градусах.
4. Тим часом з маслом і корицею на іншій сковороді тушкуйте яблука до м'якості (близько 3-5 хвилин).
5. Далі в сковороду влийте воду, додайте цукор, червоний перець і горіхи. Доведіть все до кипіння, а потім тушкуйте ще 3 хвилини. В кінці всипте трохи солі.
6. Подавайте відбивні з яблуками і соусом з-під них, а також викладіть кабачок. До страви додайте чебрець. Смачного!