Рецепт Свиняча відбивна в пароварці фото

Свиняча відбивна в пароварці
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо , Свинина , Молочні продукти , Молоко
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Відбивні
Кількість порцій: 4
Час приготування: 6 г. 0 хв.

Якщо ви щасливий володар пароварки, то, напевно, не раз готували в ній овочі та курку. А що якщо зробити м'ясну страву, яке зазвичай смажать або запікають? Буде точно незвично! Спробуйте!

Опис приготування:

Прочитайте про те, як приготувати свинячу відбивну в пароварці. Але не уявляйте собі великий масляний шматок, адже в цьому рецепті м'ясо буде вершковим! Для цього зробимо спеціальну заправку. На гарнір подавайте овочі та рис. Блюдо підійде для тих, хто дотримується правильного харчування і деяких дієт.

  • Свиняча відбивна - 4 штуки
  • Суха суміш для соусу"Ранч" - 30 грам
  • Вершки жирні - 240 мілілітрів
  • Молоко - 120 мілілітрів
  • Кукурудзяний крохмаль - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 2 чайних ложки
  • Вода - 2 Ст. Ложки
свиняча відбивна в пароварці - фото крок 1
1. Відбивні змастіть маслом. Також натріть м'ясо приправою"Ранч" .
свиняча відбивна в пароварці - фото крок 2
2. Віночком змішайте молоко з вершками.
свиняча відбивна в пароварці - фото крок 3
3. Потім свинину обмажте вершкової заправкою. Викладіть її в пароварку, в чашу без дірочок. Влийте залишилася заправку. Поставте приготування мінімум на 4 годину, а на середньому рівні - з 6 годин.
свиняча відбивна в пароварці - фото крок 4
4. Перед подачею зробіть соус. Змішайте крохмаль з водою. Варіть суміш на сильному вогні 4 хвилини, помішуючи. Подавайте свинину, полив її соусом, з гарніром і зеленню. Смачного!

Схожі рецепти