Свиняча шийка в паніровці з картоплі
(покроковий рецепт з фото)
Свиняча шийка в паніровці з картоплі - це два в одному: м'ясо з гарніром. Просто, ситно і смачно.
Ще один чудовий рецепт з м'яса і картоплі. Цим блюдом можна ситно і смачно нагодувати свою сім'ю в обід і на вечерю. А також подати свинячу шийку з картоплею на святковий стіл. У будь-якому випадку успіх вам забезпечений. Додайте до нього салати зі свіжих овочів, соління.
- Свиняча шийка - 600 грам
- Картопля - 400 грам
- Крем - 100 грам
- Сир твердий - 100 грам
- Олія соняшникова рафінована - 20 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Свинячу шийку помийте, обсушити. Посоліть і поперчіть за смаком. Викладіть на гарячу сковороду з рослинним маслом.
Обсмажте м'ясо з обох сторін до легкої золотистої скоринки.
Картопля зваріть в "мундирі" . Повністю охолонути, очистіть і натріть на тертці.
Додайте тертий сир.
Додайте сметану.
Перемішайте картопля, сир і сметану.
Смажену свинину викладіть у форму для запікання, змащену маслом.
На кожен шматочок м'яса викладіть суміш картоплі, сиру і сметани.
Випікайте м'ясо з картоплею в духовці, розігрітій до 180 градусів 25-30 хвилин.
Свиняча шийка з картопляним пюре готова. Подавайте до столу з овочами і соліннями.