Рецепт Свиняча шия, запечена в фользі фото

Свиняча шия, запечена в фользі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Свиняча шия, запечена в фользі, - дуже універсальне блюдо, яке подається до столу гарячим і холодним. Можна зробити м'ясну нарізочку на святковий стіл або подати його з будь-яким гарніром на вечерю.

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування свинячої шиї, запеченої у фользі. Свинячу шию нашпиговують часником і присипаємо приправами. Потім загортаємо в фольгу і запікаємо в духовці півтори години. М'ясо виходить соковитим і дуже смачним. До столу подається як в холодному, так і в гарячому вигляді.

Гарного вам дня!

  • Свиняча шийка - 1, 5 кілограма
  • Часник - 6 зубчиків
  • Хміль-сунелі - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
свиняча шия, запечена в фользі - фото крок 1
М'ясо промийте та висушіть паперовим рушником.
свиняча шия, запечена в фользі - фото крок 2
Часник очищаємо і нарізаємо тонкими скибочками.
свиняча шия, запечена в фользі - фото крок 3
Ніж опускаємо в сіль і робимо в м'ясі багато надрізів, в які вставляємо часник.
свиняча шия, запечена в фользі - фото крок 4
Кладемо м'ясо на лист фольги. Присипаємо хмелі-сунелі, перцем і сіллю.
свиняча шия, запечена в фользі - фото крок 5
Щільно загортаємо м'ясо у фольгу.
свиняча шия, запечена в фользі - фото крок 6
Запікаємо 90 хвилин в духовці, розігрітій до 180 градусів.
свиняча шия, запечена в фользі - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти