Свиняча шия, запечена в фользі
(покроковий рецепт з фото)
Свиняча шия, запечена в фользі, - дуже універсальне блюдо, яке подається до столу гарячим і холодним. Можна зробити м'ясну нарізочку на святковий стіл або подати його з будь-яким гарніром на вечерю.
Перед вами - простий рецепт приготування свинячої шиї, запеченої у фользі. Свинячу шию нашпиговують часником і присипаємо приправами. Потім загортаємо в фольгу і запікаємо в духовці півтори години. М'ясо виходить соковитим і дуже смачним. До столу подається як в холодному, так і в гарячому вигляді.
Гарного вам дня!
- Свиняча шийка - 1, 5 кілограма
- Часник - 6 зубчиків
- Хміль-сунелі - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
М'ясо промийте та висушіть паперовим рушником.
Часник очищаємо і нарізаємо тонкими скибочками.
Ніж опускаємо в сіль і робимо в м'ясі багато надрізів, в які вставляємо часник.
Кладемо м'ясо на лист фольги. Присипаємо хмелі-сунелі, перцем і сіллю.
Щільно загортаємо м'ясо у фольгу.
Запікаємо 90 хвилин в духовці, розігрітій до 180 градусів.
Смачного!