Рецепт Бараняча шия тушкована фото

Бараняча шия тушкована
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Баранина
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Хочу розповісти, як приготувати баранячу шию тушковану. Взагалі, це, звичайно, страва не на кожен день, але ось для святкових застіль краще не знайти - незвично, смачно і ситно. І як би ароматний!

Опис приготування:

Перед вами - рецепт приготування баранячої шиї тушкованою. Сподіваюся. Вам цей рецепт сподобається так само сильно. Як і мені, тому що особисто я від такого блюда була просто в захваті! гриби, спеції, морквина і часник віддають всі свої соки бульйону, а він, соответсвенно, випаровуючись, насичує м'ясо дуже цікавими смаковими нюансами. Словом, це не страва, а справжня смфонія смаку, де все звучить злагоджено і приємно. Спробуйте і ви!

  • Бараняча шийка - 1 кілограм
  • Гриби - 200 грам
  • Морква - 1 штука
  • Перець болгарський - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Кардамон - 5-6 штук
  • Часник - 3 зубчики
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Спеції - За смаком
бараняча шия тушкована - фото крок 1
1. На сухий і добре розпеченій сковороді на сильному вогні обсмажити шматочки шиї - повинна з'явиться засмаженою скоринка, але до готовності готувати не потрібно.
бараняча шия тушкована - фото крок 2
2. А тепер просто закладаємо всі в казан разом з іншими інгредієнтами, крім цибулі та болгарського перцю - їх ми обсмажити на тій же сухій сковороді і додамо після години гасіння на маленькому вогні на плиті.
бараняча шия тушкована - фото крок 3
3. Після того, як баранина тушілась годину, і ви додали цибулю і перець, залишилося блюдо тільки перемішати і подати до столу! Смачного!

Схожі рецепти