Рецепт Бараняча шия тушкована фото

Бараняча шия тушкована
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Баранина
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Гарячі страви

Хочу розповісти, як приготувати баранячу шию тушковану. Взагалі, це, звичайно, страва не на кожен день, але ось для святкових застіль краще не знайти - незвично, смачно і ситно. І як би ароматний!

Перед вами - рецепт приготування баранячої шиї тушкованою. Сподіваюся. Вам цей рецепт сподобається так само сильно. Як і мені, тому що особисто я від такого блюда була просто в захваті! гриби, спеції, морквина і часник віддають всі свої соки бульйону, а він, соответсвенно, випаровуючись, насичує м'ясо дуже цікавими смаковими нюансами. Словом, це не страва, а справжня смфонія смаку, де все звучить злагоджено і приємно. Спробуйте і ви!

  • Бараняча шийка - 1 кілограм
  • Гриби - 200 грам
  • Морква - 1 штука
  • Перець болгарський - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Кардамон - 5-6 штук
  • Часник - 3 зубчики
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Спеції - За смаком
бараняча шия тушкована - фото крок 1
1. На сухий і добре розпеченій сковороді на сильному вогні обсмажити шматочки шиї - повинна з'явиться засмаженою скоринка, але до готовності готувати не потрібно.
бараняча шия тушкована - фото крок 2
2. А тепер просто закладаємо всі в казан разом з іншими інгредієнтами, крім цибулі та болгарського перцю - їх ми обсмажити на тій же сухій сковороді і додамо після години гасіння на маленькому вогні на плиті.
бараняча шия тушкована - фото крок 3
3. Після того, як баранина тушілась годину, і ви додали цибулю і перець, залишилося блюдо тільки перемішати і подати до столу! Смачного!

Схожі рецепти