Бараняча шия тушкована
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти, як приготувати баранячу шию тушковану. Взагалі, це, звичайно, страва не на кожен день, але ось для святкових застіль краще не знайти - незвично, смачно і ситно. І як би ароматний!
Перед вами - рецепт приготування баранячої шиї тушкованою. Сподіваюся. Вам цей рецепт сподобається так само сильно. Як і мені, тому що особисто я від такого блюда була просто в захваті! гриби, спеції, морквина і часник віддають всі свої соки бульйону, а він, соответсвенно, випаровуючись, насичує м'ясо дуже цікавими смаковими нюансами. Словом, це не страва, а справжня смфонія смаку, де все звучить злагоджено і приємно. Спробуйте і ви!
- Бараняча шийка - 1 кілограм
- Гриби - 200 грам
- Морква - 1 штука
- Перець болгарський - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Кардамон - 5-6 штук
- Часник - 3 зубчики
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Спеції - За смаком
1. На сухий і добре розпеченій сковороді на сильному вогні обсмажити шматочки шиї - повинна з'явиться засмаженою скоринка, але до готовності готувати не потрібно.
2. А тепер просто закладаємо всі в казан разом з іншими інгредієнтами, крім цибулі та болгарського перцю - їх ми обсмажити на тій же сухій сковороді і додамо після години гасіння на маленькому вогні на плиті.
3. Після того, як баранина тушілась годину, і ви додали цибулю і перець, залишилося блюдо тільки перемішати і подати до столу! Смачного!