Рецепт Свинина з цибулею на сковороді фото

Свинина з цибулею на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Цибуля , Зелена цибуля
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Рецепт, як приготувати свинину з цибулею на сковороді, - один з найпростіших на моїй пам'яті. Трохи витримаєте м'ясо в маринаді, а потім обсмажте на сковороді з додаванням зеленої цибулі.

Опис приготування:

Маринад для свинини готують з додаванням крохмалю, що допомагає зберегти соковитість м'яса під час смаження. Замість зеленої цибулі можна додати салатний перець, ріпчаста цибуля. М'ясо з цибулею - це відмінне доповнення до будь-якого гарніру, наприклад, з відвареного рису. Подавайте м'ясо гарячим.

  • Свинина - 500 грам
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Крохмаль - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
  • Часник - 5 зубчиків
  • Зелена цибуля - 1 пучок
свинина з цибулею на сковороді - фото крок 1
1. Наріжте м'ясо тонкими брусочками, викладіть їх в один шар, потім накрийте плівкою і притисніть пляшкою або качалкою для тіста (це допоможе розм'якшити волокна). Змішайте м'ясо з соєвим соусом, цукром, крохмалем, залиште на 10 хвилин. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть скибочки часнику, обсмажуйте 30 секунд.
свинина з цибулею на сковороді - фото крок 2
2. Додайте мариноване м'ясо в сковороду до обсмаженої часнику.
свинина з цибулею на сковороді - фото крок 3
3. Обсмажуйте м'ясо близько 90-120 секунд, щоб воно зчепилося.
свинина з цибулею на сковороді - фото крок 4
4. Наріжте пір'ям зелена цибуля. Викладіть до м'яса, обсмажуйте ще 1-2 хвилини і зніміть сковороду з вогню.
свинина з цибулею на сковороді - фото крок 5
5. Подавайте м'ясо гарячим з гарніром з відвареного рису.

Схожі рецепти