Свинина з цибулею на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт, як приготувати свинину з цибулею на сковороді, - один з найпростіших на моїй пам'яті. Трохи витримаєте м'ясо в маринаді, а потім обсмажте на сковороді з додаванням зеленої цибулі.
Маринад для свинини готують з додаванням крохмалю, що допомагає зберегти соковитість м'яса під час смаження. Замість зеленої цибулі можна додати салатний перець, ріпчаста цибуля. М'ясо з цибулею - це відмінне доповнення до будь-якого гарніру, наприклад, з відвареного рису. Подавайте м'ясо гарячим.
- Свинина - 500 грам
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Крохмаль - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Часник - 5 зубчиків
- Зелена цибуля - 1 пучок

1. Наріжте м'ясо тонкими брусочками, викладіть їх в один шар, потім накрийте плівкою і притисніть пляшкою або качалкою для тіста (це допоможе розм'якшити волокна). Змішайте м'ясо з соєвим соусом, цукром, крохмалем, залиште на 10 хвилин. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть скибочки часнику, обсмажуйте 30 секунд.

2. Додайте мариноване м'ясо в сковороду до обсмаженої часнику.

3. Обсмажуйте м'ясо близько 90-120 секунд, щоб воно зчепилося.

4. Наріжте пір'ям зелена цибуля. Викладіть до м'яса, обсмажуйте ще 1-2 хвилини і зніміть сковороду з вогню.

5. Подавайте м'ясо гарячим з гарніром з відвареного рису.