Рецепт Свинина з цибулею і помідорами фото

Свинина з цибулею і помідорами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Помідор
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.

Рекомендую дізнатися, як приготувати свинину з цибулею і помідорами, - відмінне рішення на святковий стіл до будь-якого гарніру. М'ясо виходить соковитим і ніжним завдяки овочам, так що випробуйте рецепт.

Опис приготування:

Сам по собі цей простий рецепт свинини з цибулею і помідорами мені подобається як раз своєю овочевий частиною, - по перше, вона трохи пом'якшує важке саме по собі блюдо, по-друге, додає м'ясу соковитості, і по-третє, і сама по собі може цілком подаватися як окрему страву - гарнір до тієї ж запеченої свинини. Приступимо?

1. Насамперед м'ясо, якщо необхідно, розморозимо, і наріжемо невеликими шматочками (чим менше шматочки, тим швидше приготуються).

2. Помідори миємо й нарізаємо тонкими кружечками. Цибуля подрібнюємо довільно.

3. Тепер на деко виливаємо рослинне масло, і ретельно розмазує по всій поверхні серветкою або спеціальною щіточкою.

4. Викладаємо на деко шматочки м'яса, солимо і перчимо, поверх м'яса - цибуля, а потім вже гуртки помідорів.

5. Змащуємо помідори майонезом, і прямо над цією конструкцією натираємо наш сир на крупній тертці.

6. Тепер відправляємо блюдо в духовку на 20 хвилин, після чого деко накриваємо фольгою, і запікаємо м'ясо ще 20-30 хвилин.

Готово! Мені особисто в цьому рецепті приготування свинини з цибулею і помідорами подобається ніжний смак овочів і соковите м'ясо, тому і спецій я ніяких не додаю, але звичайно ж, ви можете додати їх за своїм смаком на будь-якому етапі готування. Смачного!


  • Свинина - 500 грам
  • Помідори - 4 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Сир твердий - 100 грам
  • Майонез - - За смаком
  • Сіль - - За смаком
  • Перець - - За смаком
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
Сам по собі цей простий рецепт свинини з цибулею і помідорами мені подобається як раз своєю овочевий частиною, - по перше, вона трохи пом'якшує важке саме по собі блюдо, по-друге, додає м'ясу соковитості, і по-третє, і сама по собі може цілком подаватися як окрему страву - гарнір до тієї ж запеченої свинини. Приступимо?

1. Насамперед м'ясо, якщо необхідно, розморозимо, і наріжемо невеликими шматочками (чим менше шматочки, тим швидше приготуються).

2. Помідори миємо й нарізаємо тонкими кружечками. Цибуля подрібнюємо довільно.

3. Тепер на деко виливаємо рослинне масло, і ретельно розмазує по всій поверхні серветкою або спеціальною щіточкою.

4. Викладаємо на деко шматочки м'яса, солимо і перчимо, поверх м'яса - цибуля, а потім вже гуртки помідорів.

5. Змащуємо помідори майонезом, і прямо над цією конструкцією натираємо наш сир на крупній тертці.

6. Тепер відправляємо блюдо в духовку на 20 хвилин, після чого деко накриваємо фольгою, і запікаємо м'ясо ще 20-30 хвилин.

Готово! Мені особисто в цьому рецепті приготування свинини з цибулею і помідорами подобається ніжний смак овочів і соковите м'ясо, тому і спецій я ніяких не додаю, але звичайно ж, ви можете додати їх за своїм смаком на будь-якому етапі готування. Смачного!

Схожі рецепти