Рецепт Свинина по-російськи фото

Свинина по-російськи
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Ось вона справжня російська кухня! У ній все гранично просто, а продукти всім добре знайомі, зате який чудовий смак виходить у такої страви - насичений, соковитий, просто приголомшливий.

Опис приготування:

Для справжніх исконно русских людей, або для тих, у кого душа просить простої домашньої їжі, я представляю цей чудовий рецепт приготування свинини по-російськи. Взагалі, свинина завжди була у нас одним з найбільш поширених продуктів, якщо говорити про національні страви, Ну і, звичайно ж, тут не обійшлося без морковочкі, цибульки і солоних огірочків, ну а що ще треба російській людині для повного щастя! Свинина виходить дійсно дуже смачна, ароматна, а головне ситна, тому голодним з таким блюдом через стіл точно ніхто не піде. Так що давайте приготуємо це приголомшливе блюдо з рідним, домашнім смаком, а щоб вам було легше впоратися з поставленим завданням, я пропоную вам свій докладний рецепт свинини по-російськи з фото, з ним ви швидко і без особливих зусиль приготуєте ситний вечерю для всієї родини.

  • Свинина - 300 грам
  • Сало - 100 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Огірок солоний - 2-3 штук
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Оцет 3% - 1 Чайна ложка
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
свинина по-російськи - фото крок 1
Для приготування нам знадобитися глибока каструля з товстими стінками або казан. Закладаємо дно каструлі тонкими шматками сала.
свинина по-російськи - фото крок 2
Ріпчасту цибулю чистимо і нарізаємо невеликими кубиками, викладаємо його рівномірно на сало.
свинина по-російськи - фото крок 3
Свинину нарізаємо на тонкі шматки, солимо і посипаємо перцем, її ми так само викладаємо в каструлю.
свинина по-російськи - фото крок 4
Морква трьом на крупній тертці і розподіляємо рівномірним шаром по м'ясу. Додаємо лавровий лист і оцет.
свинина по-російськи - фото крок 5
Тепер нам необхідно влити воду так, щоб вона покривала всі інгредієнти.
свинина по-російськи - фото крок 6
Ставимо каструлю на середній вогонь. Коли рідина закипить, зменшуємо вогонь і готуємо всі протягом 1 годину.
свинина по-російськи - фото крок 7
Поки наша свинина гаситься, ми займемося підготовкою соусу. У сковороді розтоплюємо вершкове масло.
свинина по-російськи - фото крок 8
Додаємо борошно і обсмажуємо її до золотистого кольору, постійно помішуючи.
свинина по-російськи - фото крок 9
Додаємо в сковороду приблизно 0, 5-1 склянку бульйону і нарізані соломкою солоні огірки, тушкуємо кілька хвилин.
свинина по-російськи - фото крок 10
Коли свинина буде готова, переливаємо до неї приготовлений соус і перемішуємо. Наше блюдо готово, і ми можемо подавати його до столу. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти