Свинина по-російськи
(покроковий рецепт з фото)
Ось вона справжня російська кухня! У ній все гранично просто, а продукти всім добре знайомі, зате який чудовий смак виходить у такої страви - насичений, соковитий, просто приголомшливий.
Для справжніх исконно русских людей, або для тих, у кого душа просить простої домашньої їжі, я представляю цей чудовий рецепт приготування свинини по-російськи. Взагалі, свинина завжди була у нас одним з найбільш поширених продуктів, якщо говорити про національні страви, Ну і, звичайно ж, тут не обійшлося без морковочкі, цибульки і солоних огірочків, ну а що ще треба російській людині для повного щастя! Свинина виходить дійсно дуже смачна, ароматна, а головне ситна, тому голодним з таким блюдом через стіл точно ніхто не піде. Так що давайте приготуємо це приголомшливе блюдо з рідним, домашнім смаком, а щоб вам було легше впоратися з поставленим завданням, я пропоную вам свій докладний рецепт свинини по-російськи з фото, з ним ви швидко і без особливих зусиль приготуєте ситний вечерю для всієї родини.
- Свинина - 300 грам
- Сало - 100 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Огірок солоний - 2-3 штук
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Оцет 3% - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Лавровий лист - 3 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком