Рецепт Свинина по-мулянскі фото

Свинина по-мулянскі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 9
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Серед безлічі варіантів приготування свинини ми вибираємо щось своє улюблене, і ось ще один приголомшливий рецепт, який однаково добре підійде і для святкового столу, а на кожен день.

Опис приготування:

На мій погляд, цей рецепт приготування свинини по-мулянскі дійсно дуже хороший, і особливо він сподобається тим людям, які люблять використовувати різні фрукти, коли готують м'ясні страви. І хоча я не належу до їх числа, але, незважаючи на це, таке мяско мені дуже навіть подобається, і поєднання тут ананаса і свинини дуже навіть вдале. А на святковому столі це блюдо завжди розходиться одним з перших, і мої друзі просто обожнюють його, навіть діти з превеликим задоволенням їдять таку свининку. І сьогодні я хочу поділитися цим чудовим рецептом з вами і розповісти, як приготувати свинину по-мулянскі. Повірте мені, тут немає абсолютно нічого складного, ви витратите мінімум часу і зусиль, а результат приємно здивує вас, адже це ароматне і соковите м'ясо просто не може не сподобатися.

1) Свинину промиваємо під холодною водою і висушуємо ін паперовим рушником. Потім нарізаємо її на досить товсті порційні шматки і гарненько відбиваємо з усіх боків.

2) Рослинна олія змішуємо з гірчицею і змащуємо цією сумішшю деко. Тепер викладаємо на нього свинину і посипаємо її сіллю і перцем.

3) Помідори нарізаємо кружечками, гриби пластинками. З 1/3 частина м'яса викладаємо помідори, з 1/3 частина гриби, а на м'ясо, що залишилося ананаси.

4) Змащуємо м'ясо майонезом і посипаємо тертим на крупній тертці сиром.

5) Ставимо деко в розігріту до 200 градусів духовку і запікаємо свинину протягом 50 хвилин.

От і все, наше м'ясо готове! Як ви могли помітити, рецепт дуже простий, і з ним ви зможете догодити всім гостям відразу. Так що користуйтеся на здоров'я, і приємного апетиту!


  • Свинина - 500 грам
  • Помідор - 3 штуки
  • Ананаси консервовані - 350 грам
  • Гриби - 300 грам
  • Сир твердий - 300 грам
  • Майонез - 200 грам
  • Гірчичний - 50 грам
  • Олія соняшникова - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
На мій погляд, цей рецепт приготування свинини по-мулянскі дійсно дуже хороший, і особливо він сподобається тим людям, які люблять використовувати різні фрукти, коли готують м'ясні страви. І хоча я не належу до їх числа, але, незважаючи на це, таке мяско мені дуже навіть подобається, і поєднання тут ананаса і свинини дуже навіть вдале. А на святковому столі це блюдо завжди розходиться одним з перших, і мої друзі просто обожнюють його, навіть діти з превеликим задоволенням їдять таку свининку. І сьогодні я хочу поділитися цим чудовим рецептом з вами і розповісти, як приготувати свинину по-мулянскі. Повірте мені, тут немає абсолютно нічого складного, ви витратите мінімум часу і зусиль, а результат приємно здивує вас, адже це ароматне і соковите м'ясо просто не може не сподобатися.

1) Свинину промиваємо під холодною водою і висушуємо ін паперовим рушником. Потім нарізаємо її на досить товсті порційні шматки і гарненько відбиваємо з усіх боків.

2) Рослинна олія змішуємо з гірчицею і змащуємо цією сумішшю деко. Тепер викладаємо на нього свинину і посипаємо її сіллю і перцем.

3) Помідори нарізаємо кружечками, гриби пластинками. З 1/3 частина м'яса викладаємо помідори, з 1/3 частина гриби, а на м'ясо, що залишилося ананаси.

4) Змащуємо м'ясо майонезом і посипаємо тертим на крупній тертці сиром.

5) Ставимо деко в розігріту до 200 градусів духовку і запікаємо свинину протягом 50 хвилин.

От і все, наше м'ясо готове! Як ви могли помітити, рецепт дуже простий, і з ним ви зможете догодити всім гостям відразу. Так що користуйтеся на здоров'я, і приємного апетиту!

Схожі рецепти