Рецепт Свинина під соусом фото

Свинина під соусом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Свинина
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пропоную зробити соус до м'яса відразу з м'ясом. Соус буде не простий: усложним його різноманітністю овочів, додамо гриби і спеції за смаком.

Опис приготування:

Закладаючи морква і цибуля одночасно, ми не даємо йому рум'яниться, скоріше він нудиться в маслі. Як результат: блюдо наповнюється соковитістю, стає ніжним і ароматним, м'ясо теж зберігає всі свої соки. Дуже смачно виходить.

  • Свинина - 1 кілограм
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Шампніьони - 200 грам
  • Масло рослинне - 50 мілілітрів
  • Сіль, спеції - За смаком
  • Вода - 2 склянки
свинина під соусом - фото крок 1
Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями.
свинина під соусом - фото крок 2
М'ясо потрібно нарізати брусочками.
свинина під соусом - фото крок 3
Моркву натираємо на крупній тертці.
У каструльці розігріваємо олію. Закладаємо в каструльку відразу морква і цибуля. Перемішуємо і тушкуємо. Овочі буквально почнуть варитися відразу в сотейнику і взагалі майже не підрум'яняться.
свинина під соусом - фото крок 4
Коли овочі стануть зовсім м'якими, додайте м'ясо. Гасіть все разом, накривши сотейник кришкою. Час гасіння - 30 хвилин.
свинина під соусом - фото крок 5
Печериці потрібно нарізати дрібно. Додайте до м'яса, перемішайте. Додайте будь-які спеції (на вибір) і сіль.
свинина під соусом - фото крок 6
Влийте трохи водички, і тушкуйте ще 20 хвилин. М'ясо має стати ніжним, буквально тане в роті.
Подавайте блюдо з будь-яким гарніром. Я використовую гречку, але смачно буде з будь-якої кашею, пюре.

Схожі рецепти