Рецепт Свинина під сметанним соусом фото

Свинина під сметанним соусом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Молочні продукти
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хороший варіант обіду - свинина під сметанним соусом. Бефстроганов з свинини відмінно гармонує зі сметанним соусом. На гарнір можна вибрати будь-яку кашу, макаронні вироби або картопляне пюре.

Опис приготування:

Неймовірно смачний сметанний соус робить свинину ще ніжніше і смачніше. Особливу пікантність їй додадуть приправи, додані до смаку. Для цієї страви краще всього підійде свиняча вирізка, нарізана скибочками. Бефстроганов подається в гарячому вигляді разом з гарніром.

  • Свинина - 500 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Крем - 150 мілілітрів
  • Борошно - 20 грам
  • Рослинна олія - 40 грам
  • Сіль і спеції - За смаком
свинина під сметанним соусом - фото крок 1
1. Для цієї страви найкраще взяти свинячу вирізку. Ретельно моєму м'ясо, нарізаємо його, як для бефстроганов, і відправляємо на сковороду смажитися. В середині смаження посоліть і приправте м'ясо за смаком.
свинина під сметанним соусом - фото крок 2
2. Смажимо м'ясо до готовності, потім отставляем. Тим часом чистимо і дрібно нарізаємо цибулю.
свинина під сметанним соусом - фото крок 3
3. Обсмажуємо на рослинному маслі, додавши трохи борошна. Коли цибуля стане золотистого кольору, додаємо до нього сметану, перемішуємо. Відправляємо до соусу обсмажену свинину.
свинина під сметанним соусом - фото крок 4
4. Тушкуємо на слабкому вогні близько 20 хвилин. Я іноді додаю молоко: так соус виходить ще ніжніше.
свинина під сметанним соусом - фото крок 5
5. Поки гаситься наша свинина, можна відварити будь-який гарнір до смаку. Подається страва в гарячому вигляді разом з гарніром і соусом.

Схожі рецепти