Суп з яловичиною та локшиною
(покроковий рецепт з фото)
Прекрасний рецепт супу на кожен день! Суп з яловичиною та локшиною - дуже ніжний і в той же час ситний і смачний. Упевнений, що суп сподобається дітлахам, погодьтеся, це важливий фактор!
Приготуємо суп з яловичиною та локшиною в домашніх умовах. Відварюємо м'ясо, додаємо овочі і спеції і готуємо бульйон. Потім бульйон проціджуємо, додаємо локшину і варимо до готовності. Сподіваюся, вам сподобається цей чудовий супчик!
- Яловичина - 1000 грам
- Морква - 150 грам
- Сіль і мелений перець - 1 За смаком
- Вермішель - 200 грам (локшина)
- Лавровий лист - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Петрушка - 30 грам
- Перець духмяний - 5 грам
- Сіль - 1, 5 чайних ложки

М'ясо заливаємо холодною водою і ставимо вариться.

Через півгодини додаємо очищені овочі та прянощі. Продовжуємо варити на повільному вогні.

Коли овочі обмякнут, видаляємо їх разом з прянощами і продовжуємо варити до м'якості м'яса (1, 5-2 годину). Готовий бульйон посоліть і процідіть.

Поверніть потрібну кількість бульйону в каструлю, доведіть до кипіння і додайте вермішель. Варіть ще 5 хвилин до готовності.

Смачного!