Суп з вермішеллю і картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 30 хв.
Простий в приготуванні суп з вермішеллю і картоплею урізноманітнює ваше щоденне меню, вгамує голод всіх членів сім'ї, стане хорошим варіантом їжі на кожен день. Рецепт дуже простий. Рекомендую!
Опис приготування:
Пропонований вашій увазі рецепт приготування супу з вермішеллю і картоплею буде хорошим першим блюдом на обід. Готується дуже швидко і легко. З приготуванням впорається будь-яка, навіть починаюча господиня. Для створення страви досить мати звичайні для супу продукти, оригінальний вигляд і смак страви надають томати. З'єднання овочів з м'ясним бульйоном і м'ясом робить її поживною і смачною.
- Свинина - 300 грам (грудка)
- Вермішель - 100 грам
- Картопля - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Помідори - 2 штуки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Зелень петрушки - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Перед тим як приготувати суп з вермішеллю і картоплею, промийте свинину, висушіть її паперовим рушником і наріжте дрібними шматочками. Візьміть каструлю, складіть в неї м'ясо, залийте водою, поставте на плиту і доведіть до кипіння. Зніміть утворилася пінку, накрийте каструлю кришкою і варіть м'ясо на повільному вогні протягом години.
2. Очистіть картоплю, вимийте її і наріжте маленькими кубиками. Очистіть цибулину, помийте і дрібненько наріжте її.
3. Вимийте томати, обдайте їх окропом, зніміть шкірку. Дрібно наріжте м'якоть помідорів.
4. Картоплю покладіть в каструлю з бульйоном, варіть приблизно 10 хвилин. Візьміть сковорідку, розжарити її. Налийте в неї соняшникова олія, опустіть в нього цибулю і томати. Протушкувати помідори з цибулею на повільному вогні протягом 5 хвилин, постійно помішуючи.
5. Додайте вермішель, тушковані томати з цибулею, приправити сіллю, поперчіть. Варіть суп до готовності вермішелі. Поріжте зелень. Суп з вермішеллю і картоплею готовий! При подачі посипте його зеленню. Смачного!