Суп з телятини
(покроковий рецепт з фото)
Телятина є істинним делікатесом, і страви з неї виходять ніжними і дієтичними. А смакота… Пальчики оближеш! Спробуємо приготувати легкий суп з телятини?
Гарячий, наваристий суп просто необхідний організму для правильної роботи травної системи. Більш того, смачний супчик безсумнівно порадує ваші смакові рецептори. Побалуйте себе і свою сім'ю смачним і легким супом з телятини. Для цінителів здорової їжі і для гурманів - суп припаде до смаку абсолютно всім. Читайте простий рецепт супу з телятини з фото.
- Цибуля - 80 грам
- Морква - 100 грам
- Телятина - 300 грам
- М'ясний бульйон - 1, 5 L (можна або попередньо відварити телятину, або використовувати будь-який інший м'ясний бульйон.)
- Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
- Сіль, спеції - - За смаком
- Петрушка, кріп, чебрець - - За смаком
- Часник - 3 зубчики
- Мал - 60 грам
М'ясо наріжте невеликими кубиками (сторона кубика приблизно 1.5 см), викладіть на сковороду і обсмажуйте на рослинному маслі протягом 5 хвилин (до появи рум'яної скоринки).
Обсмажене м'ясо перекладіть на тарілку. Очищену моркву наріжте тоненькими шматочками.
Дрібно наріжте цибулю і часник.
Перекладіть цибулю з часником в ту ж сковороду, де ви смажили м'ясо, щоб овочі просочилися м'ясним соком. Обсмажуйте протягом 10 хвилин, а після додайте в сковороду моркву і смажте ще 5 хвилин.
Потім додайте в сковороду 100 мл м'ясного бульйону і ретельно все розмішайте. Перекладіть продукти з сковороди в каструлю з бульйоном, додайте обсмажене м'ясо, сіль, спеції і чебрець і починайте варити. Через 30 хвилин додайте в каструлю промитий рис і варіть до готовності. Подавайте зі свіжою зеленню. Смачного!