Рецепт Суп з сочевицею і копченостями фото

Суп з сочевицею і копченостями
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Свинина, Картопля, Бобові, Морква, Реберця, Сочевиця
Пісні страви, Веганські страви
На обід
Супи

Сочевиця відноситься до бобових, які, як відомо, ідеально підходять для приготування супів. Якщо додати ще й копченостей з овочами, так взагалі виходить диво-суп: ситний, ароматний і красивий.

Neosporimиy факт: сочевиця містить досить багато заліза, що сприятливо впливає на роботу серця і приводить в норму рівень цукру в крові. Виходить, що такий суп буде особливо корисним людям, бажаючим зміцнити імунітет. Тепер і ви знаєте, як приготувати суп з сочевицею і копченостями!

  • Сочевиця - 300 грам
  • Ребра свинячі копчені - 300 грам
  • Картопля - 5 штук
  • Морква - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
суп з сочевицею і копченостями - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти. Копчені ребра промийте. Овочі також миємо й очищаємо.
суп з сочевицею і копченостями - фото крок 2
Ребра поділяємо і кладемо в киплячу воду. Вода повинна покривати м'ясо на 6-8 см. Додаємо промиту сочевицю, варимо до її готовності. Солимо до смаку.
суп з сочевицею і копченостями - фото крок 3
Овочі нарізаємо кубиками і додаємо в суп, коли звариться сочевиця. Як тільки звариться картопля, можна додати сіль, спеції і лавровий лист. Через кілька хвилин знімаємо суп з вогню, дістаємо м'ясо, і даємо супу йому настоятися під кришкою 15 хвилин.
суп з сочевицею і копченостями - фото крок 4
Відокремте м'ясо від кісток і поріжте, відправте його в суп. Розлийте по тарілках і за смаком додайте зелень. Смачного!

Схожі рецепти