Суп з сайра
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 25 хв.
Шукаєте простий і швидкий рецепт смачного рибного супчика? В якості основи рекомендую використовувати консерви. Це відмінний варіант на швидку руку, який виручить вас не раз. Запам'ятовуйте!
Опис приготування:
Так як супчик вариться на воді, рекомендую додати сметану, щоб бульйон був більш наваристим і ситним. Крім цибулі та моркви можна також використовувати солодкий перець, наприклад, або мікси заморожених овочів. Отже, Давайте розберемося, як приготувати суп з сайра швидко і смачно.
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 5 штук
- Консервована сайра - 1 штука (баночка)
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Крем - 1 Склянка
- Сіль, спеції, зелень - За смаком (перець, лавровий лист)
1. У каструлі доведіть до кипіння воду, посоліть і відправте туди нарізану кубиками картоплю. Варіть на середньому вогні 5-7 хвилин.
2. Паралельно на сковороді обсмажте нарізаний тонко цибулю і терту моркву.
3. Викладіть в каструлю сайру.
4. Слідом відправте обсмажені овочі.
5. Якщо необхідно, посоліть ще трохи суп, додайте спеції за смаком і варіть хвилин 5. Викладіть в каструлю сметану і через пару хвилин можна знімати суп з сайра з вогню. Смачного!