Суп з сайра
(покроковий рецепт з фото)
Шукаєте простий і швидкий рецепт смачного рибного супчика? В якості основи рекомендую використовувати консерви. Це відмінний варіант на швидку руку, який виручить вас не раз. Запам'ятовуйте!
Так як супчик вариться на воді, рекомендую додати сметану, щоб бульйон був більш наваристим і ситним. Крім цибулі та моркви можна також використовувати солодкий перець, наприклад, або мікси заморожених овочів. Отже, Давайте розберемося, як приготувати суп з сайра швидко і смачно.
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 5 штук
- Консервована сайра - 1 штука (баночка)
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Крем - 1 Склянка
- Сіль, спеції, зелень - За смаком (перець, лавровий лист)
1. У каструлі доведіть до кипіння воду, посоліть і відправте туди нарізану кубиками картоплю. Варіть на середньому вогні 5-7 хвилин.
2. Паралельно на сковороді обсмажте нарізаний тонко цибулю і терту моркву.
3. Викладіть в каструлю сайру.
4. Слідом відправте обсмажені овочі.
5. Якщо необхідно, посоліть ще трохи суп, додайте спеції за смаком і варіть хвилин 5. Викладіть в каструлю сметану і через пару хвилин можна знімати суп з сайра з вогню. Смачного!