Суп з овочів з локшиною
(покроковий рецепт з фото)
Нічого не поробиш, але моя душа останнім часом тяжіє до овочевих супів. М'ясні відходять на другий план. Але ви не думайте, що такий варіант зовсім ситний. Наприклад, цей рецепт зовсім не такий.
Склад цієї страви здасться багатьом знайомим, але ви не знайдете там звичної курки або яловичини. Подивіться, як приготувати суп з овочів з локшиною. Він підійде для пісного обіду або вечері. Якщо хочете зробити смак яскравіше, то спробуйте додати різні приправи і сухі трави. Головне - зберігайте основу.
- Морква - 2 штуки
- Пастернак - 1 штука
- Стебло селери - 3 штуки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Чебрець свіжий - 3 штуки (гілочки)
- Локшина - 120 грам (або спагетті)
- Петрушка - 0, 5 пучка
- Заморожений горошок - 80 грам
- Лавровий лист - 1 штука
- Овочевий бульйон - 2 L
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка

1. Підготуйте овочі. Моркву і цибулю наріжте невеликими кубиками. Селера і пастернак наріжте.

2. У глибокій каструлі розігрійте масло. Додайте в неї все овочі, включаючи горошок. Обсмажте їх, помішуючи, пару хвилин.

3. Далі влийте бульйон. Доведіть його до кипіння.

4. Потім додайте спагетті і лавровий лист. Варіть суп 6 хвилин.

5. В кінці додайте листя чебрецю, сіль і перець. Суп перемішайте. Смачного!