Суп з овочами та ячменем
(покроковий рецепт з фото)
Денверський ароматний суп з овочами та ячменем можна легко відтворити будинку в будь-який час року. Зробити його можна на м'ясному або курячому бульйоні, часто я роблю суп на воді, щоб бути легкою на підйом!
У суп з овочами та ячменем можна додати гострий перець, щоб надати йому зігріваючий ефект. Хочу сказати, що можна використовувати і інші овочі, замінюючи їх один одним. Наприклад, кабачки, буряк. Можна навіть додати в суп з овочами та ячменем тертий сир і звичайно, сметану при подачі на стіл. Головне, щоб суп був ароматним. Бульйон краще використовувати яловичий, але я часто готую на курячому бульйоні. Навіть навчилася робити на ньому смачний борщ. Успіхів і приємного апетиту!
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Селера - 2 штуки (стебла)
- Картопля - 1 штука
- Перловка - 13 склянок
- Помідори в соб. Соку - 1 Склянка
- Масло оливкове - 2-3 Ст. Ложок
- Петрушка, чебрець - За смаком
Порізати селеру, стебло і листя.
Моркву порізати кубиками.
Цибулю дрібно порізати, картоплю кубиками.
У каструлю налити масло.
Додати овочі і обсмажити до прозорості лука.
Додайте бульйон і доведіть до кипіння.
Всипте крупу.
Помідори у власному соку подрібнити в блендері.
Додати томат і спеції: сіль і перець.
Варити на середньому вогні 1-1, 5 годину, щоб крупа стала м'якою.
Додайте зелень.
Смачного!