Грибний суп з ячменем
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування грибного супу з ячменем. Суп виходить дивовижно ароматний, наваристий, насичений смаком. Використовуйте швидко готується ячмінь з метою економії часу.
Цей грибний суп з ячменем володіє якимось заспокійливим властивістю. Налийте його в тарілочку, вдихайте теплі пари від гарячого супу, візьміть в руки ложки, наберіть в неї трохи супу, доторкніться їй до губ… і смакуйте. Брат, дуже смачно! Я варю цей грибний суп з ячменем, коли я простуджуюся або коли у мене просто поганий настрій. Суп мене лікує Купує і дуже простий рецепт грибного супу з ячменем - ніяких екстраординарних навичок або незрозумілих інгредієнтів не потрібно, щоб приготувати цей суп. Все дуже просто і зрозуміло для російської людини. Нічого складного. Сподіваюся, рецепт вам сподобається!
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Ячмінь - 1/2 склянки
- Цибулина - 2 штуки
- Печериці - 250 грам
- Бульйон курячий - 1 літр
- Морква - 1 штука
- Сіль, перець - - За смаком
- Зелень - - За смаком
Моркву і цибулю чистимо, морква нарізаємо тонкими кільцями, цибуля - дрібно.
Печериці миємо й нарізаємо.
Ставимо каструлю на вогонь, в оливковій олії розтоплюємо вершкове.
Додаємо цибулю і ячмінь.
Готуємо на середньому вогні 5 хвилин, постійно помішуючи.
Додаємо гриби.
Готуємо ще 5 хвилин.
Заливаємо вміст каструлі курячим бульйоном.
Додаємо моркву, сіль і перець.
Доводимо до кипіння.
Як тільки суп закипить - зменшуємо вогонь практично до мінімуму, накриваємо каструлю кришкою і Томім суп 1 час. Кожні 15 хвилин відкриваємо кришку, щоб перемішати суп. Потім знімаємо з вогню і подаємо до столу, посипавши свіжою зеленню.
Смачного!