Рецепт Грибний суп з ячменем фото

Грибний суп з ячменем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи, Гриби, Печериці, Ячмінна крупа
Пісні страви
На обід, Для дітей, Від 5 років
Супи

Рецепт приготування грибного супу з ячменем. Суп виходить дивовижно ароматний, наваристий, насичений смаком. Використовуйте швидко готується ячмінь з метою економії часу.

Цей грибний суп з ячменем володіє якимось заспокійливим властивістю. Налийте його в тарілочку, вдихайте теплі пари від гарячого супу, візьміть в руки ложки, наберіть в неї трохи супу, доторкніться їй до губ… і смакуйте. Брат, дуже смачно! Я варю цей грибний суп з ячменем, коли я простуджуюся або коли у мене просто поганий настрій. Суп мене лікує Купує і дуже простий рецепт грибного супу з ячменем - ніяких екстраординарних навичок або незрозумілих інгредієнтів не потрібно, щоб приготувати цей суп. Все дуже просто і зрозуміло для російської людини. Нічого складного. Сподіваюся, рецепт вам сподобається!

  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Ячмінь - 1/2 склянки
  • Цибулина - 2 штуки
  • Печериці - 250 грам
  • Бульйон курячий - 1 літр
  • Морква - 1 штука
  • Сіль, перець - - За смаком
  • Зелень - - За смаком
грибний суп з ячменем - фото крок 1
Моркву і цибулю чистимо, морква нарізаємо тонкими кільцями, цибуля - дрібно.
грибний суп з ячменем - фото крок 2
Печериці миємо й нарізаємо.
грибний суп з ячменем - фото крок 3
Ставимо каструлю на вогонь, в оливковій олії розтоплюємо вершкове.
грибний суп з ячменем - фото крок 4
Додаємо цибулю і ячмінь.
грибний суп з ячменем - фото крок 5
Готуємо на середньому вогні 5 хвилин, постійно помішуючи.
грибний суп з ячменем - фото крок 6
Додаємо гриби.
грибний суп з ячменем - фото крок 7
Готуємо ще 5 хвилин.
грибний суп з ячменем - фото крок 8
Заливаємо вміст каструлі курячим бульйоном.
грибний суп з ячменем - фото крок 9
Додаємо моркву, сіль і перець.
грибний суп з ячменем - фото крок 10
Доводимо до кипіння.
грибний суп з ячменем - фото крок 11
Як тільки суп закипить - зменшуємо вогонь практично до мінімуму, накриваємо каструлю кришкою і Томім суп 1 час. Кожні 15 хвилин відкриваємо кришку, щоб перемішати суп. Потім знімаємо з вогню і подаємо до столу, посипавши свіжою зеленню.
грибний суп з ячменем - фото крок 12
Смачного!

Схожі рецепти