Суп з нуту в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт приготування супу з нуту в мультиварці припаде до смаку всім любителям пробувати щось нове на кухні. Цей кулінарний експеримент у мене пройшов вдало, так що ділюся результатом!
Як вид, рецепт приготування супу з нуту в мультиварці ліпився з того, що було, але результат мені дуже сподобався! Суп виходить дуже наваристим і ситним, я думаю, що навіть без м'яса можна буде обійтися, зробивши його повністю пісним і дієтичним, - адже нут сам по собі досить ситний, а так як в супі його у нас багато, то наїстися можна надовго! Так що наступного разу, коли потягне на кулінарні відкриття, - рекомендую, адже тепер і ви знаєте, як приготувати суп з нуту в мультиварці! просто, економно, і дуже оригінально - вам сподобається!
- Курка - 300 грам
- Гайка - 1 Склянка
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Картопля - 3 штуки
- Помідор - 1 штука
- Паста томатна - 5 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Нут ще до початку готування потрібно промити і залишити в воді хоча б на пару годин, а краще - на ніч.
2. Цибуля, морква і помідор моєму, чистим, дрібненько нарізаємо, і разом з куркою і нутом в режимі "випічка" тримаємо 5 хвилин
3. Заливаємо водою до верхньої позначки, солимо, перчим, і виставляємо режим "гасіння" в годину.
4. Через півгодини додаємо картоплю і томатну пасту за смаком. Перевіряємо на сіль, і чекаємо закінчення зазначеного часу.
5. Якщо через годину суп вам здасться ще не до кінця готовим, - виставте додатковий час, це вже залежить від вашої мультиварки. Приємною готування!