Суп з макаронами і куркою
(покроковий рецепт з фото)
Суп з макаронами і куркою, на перший погляд, здасться досить звичайним обіднім стравою! Але в ньому є одна особливість - макарони для супу попередньо обсмажуються! виходить чудово!
До вашої уваги - простий рецепт приготування супу з макаронами і куркою. Для цього супу вермішель або макарони обсмажуються на сковороді в невеликій кількості рослинного масла. Перевага в тому, що коли суп настоїться, вермішель не розбухає, а залишається хрусткою і смачною. Хай щастить!
- Грудка куряча - 600 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Петрушка - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Макарони - За смаком (або вермішель)
- Масло рослинне - За смаком
- Лавровий лист - За смаком
- Сіль - За смаком
Курку промийте, потім залийте холодною водою, додайте цілу цибулину, корінь петрушки. Варіть на середньому вогні, видаляючи піну, до готовності курки.
Тим часом, очищаємо картоплю, морква і лук. Нарізаємо картоплю і цибулю кубиками, моркву натираємо на тертці. З бульйону витягаємо курку і додаємо картоплю. Обсмажуємо цибулю і моркву до золотистого і також кладемо в бульйон. Вермішель або макарони обсмажуємо на рослинному маслі (масла трохи) до коричневого кольору. Кладемо в бульйон, також додаємо сіль і лавровий лист.
М'ясо курки розбираємо на волокна, кидаємо в бульйон.
Суп готовий! Подаємо, присипавши зеленню. Смачного!