Рецепт Суп з ковбасного сиру фото

Суп з ковбасного сиру
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Овочі , Молочні продукти , Картопля , Сир , Ковбасний сир , Вермішель
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Супи
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.

Ковбасний сир - дуже дивний продукт. Чесно скажу, що я його не люблю. З'їсти з ним бутерброд мені ні прийде в голову. Але не все так погано. Його можна використовувати досить ефективно.

Опис приготування:

Пропоную вам уважно вивчити рецепт, в якому описано як приготувати суп з ковбасного сиру. Досить легке блюдо з яскравим смаком. Плюс, він ще й готується швидко, так як не потрібен м'ясний бульйон. Суп відмінно підійде для тих, хто поспішає, а наїстися все одно треба.

  • Вода - 2, 5 L
  • Ковбасний сир - 150 грам
  • Картопля - 3-4 штук
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Морква - 1-2 штук
  • Вермішель - 100 грам
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
суп з ковбасного сиру - фото крок 1
Сир натріть на дрібній тертці. Зелень промийте і наріжте.
суп з ковбасного сиру - фото крок 2
Картопля помийте і наріжте. Залийте його водою і поставте на вогонь. Доведіть до кипіння.
суп з ковбасного сиру - фото крок 3
Моркву і цибулю почистіть і подрібніть. Обсмажте овочі до золотистого кольору в олії.
суп з ковбасного сиру - фото крок 4
Додайте зажарку в суп. Посоліть і поперчіть його.
суп з ковбасного сиру - фото крок 5
На невеликому вогні варите суп ще 5 хвилин. Потім додайте в нього вермішель.
суп з ковбасного сиру - фото крок 6
В кінці додайте сир і зелень. Варіть суп до готовності овочів. Смачного!

Схожі рецепти