Суп з ковбасного сиру
(покроковий рецепт з фото)
Ковбасний сир - дуже дивний продукт. Чесно скажу, що я його не люблю. З'їсти з ним бутерброд мені ні прийде в голову. Але не все так погано. Його можна використовувати досить ефективно.
Пропоную вам уважно вивчити рецепт, в якому описано як приготувати суп з ковбасного сиру. Досить легке блюдо з яскравим смаком. Плюс, він ще й готується швидко, так як не потрібен м'ясний бульйон. Суп відмінно підійде для тих, хто поспішає, а наїстися все одно треба.
- Вода - 2, 5 L
- Ковбасний сир - 150 грам
- Картопля - 3-4 штук
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Морква - 1-2 штук
- Вермішель - 100 грам
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Зелень - За смаком
Сир натріть на дрібній тертці. Зелень промийте і наріжте.
Картопля помийте і наріжте. Залийте його водою і поставте на вогонь. Доведіть до кипіння.
Моркву і цибулю почистіть і подрібніть. Обсмажте овочі до золотистого кольору в олії.
Додайте зажарку в суп. Посоліть і поперчіть його.
На невеликому вогні варите суп ще 5 хвилин. Потім додайте в нього вермішель.
В кінці додайте сир і зелень. Варіть суп до готовності овочів. Смачного!