Суп з ковбасками
(покроковий рецепт з фото)
Не можна ж весь час є розсольник і борщ. Потрібно знати і інші ситні супи, які легко замінять ці знамениті страви. Тому я вам хочу запропонувати мій рецепт. Обов'язково прочитайте його!
Як приготувати суп з ковбасками, описано нижче. Варила його на курку, тому він вийшов досить легким. Але ви легко можете замінити бульйон на більш наваристий, наприклад, додавши свинину. Не забудьте замочити горох у воді, щоб він потім швидко приготувався. Ковбаса додасть смак копченостей.
- Курка - 400 грам
- Ковбаса копчена - 70 грам
- Горох - 150 грам
- Картопля - 3 штуки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Червоний пекучий перець - 1 штука
- Кетчуп - 4 Ст. Ложки
- Часник - 3 зубчики
- Сіль - За смаком
- Вода - 2 L
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
Воду доведіть до кипіння. Додайте в неї сіль і курку. Варіть бульйон протягом 40 хвилин. Потім процідіть його, прибравши курку.
Горох заздалегідь замочіть в холодній воді на кілька годин. Бульйон знову поставте на вогонь. Додайте в нього горох. Варіть протягом 40 хвилин.
Zatem чистий, промийте і наріжте картоплю. Додайте його в бульйон.
А тепер наріжте ковбаску. Додайте її після картоплі в суп.
Очищену і промиту моркву натріть на крупній тертці. Лук почистіть і наріжте довільно.
Обсмажте до готовності в маслі моркву і цибулю. В кінці додайте до них кетчуп. Заправку внесіть в суп за 3 хвилини до повної готовності.
Часник і перець наріжте. Додайте їх в суп в самому кінці.
Варіть суп ще 2 хвилини. Смачного!