Рецепт Німецький суп з ковбасками фото

Німецький суп з ковбасками
(покроковий рецепт з фото)

Німецька кухня
М'ясо , Субпродукти , Ковбаса
Дієтичне харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 45 хв.

Якщо, прочитавши назву, ви відразу представили закуску до пива, поспішаю вас розчарувати або порадувати. Німецький суп з ковбасками - повноцінний обід, ситний і смачний суп, який сподобається навіть дітям.

Опис приготування:

Німецький суп з ковбасками готується всього лише 45 хвилин. Деякі роблять його з пивом, я ж захотіла нагодувати їм не тільки дорослу половину моєї родини, але і дітей. До речі, їм він дуже сподобався! Виходить цей суп дуже ситним і може замінити весь повноцінний обід. Отже, рецепт німецького супу з ковбасками - в допомогу кожній господині!

  • Капчёная ковбаса - 500 грам
  • Цибуля - 1 штука (цибулина середнього розміру.)
  • Картопля - 3 штуки
  • Курячий бульйон - 1 Склянка
  • Вода - 3 склянки
  • Вершки - 0, 5 склянки (жирні вершки.)
  • Морква - 1 штука
  • Капуста - 0, 5 штуки (половина середнього качана. )
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Перець - 0, 5 чайних ложки (якщо захочете, додайте більше. )
  • Кмин - 1 щіпка
  • Тертий сир чеддер - 0, 5 склянки (краще заздалегідь потерти сир, щоб знати, що точно вийде півсклянки. )
  • Сіль - За смаком
німецький суп з ковбасками - фото крок 1
Підготуйте овочі. Дрібно нарубати морква, картопля наріжте на шматочки середньої величини, цибуля наріжте дрібно, можете навіть скористатися блендером і подрібнити цибулю. Ковбаску наріжте на такі ж шматочки, що і картопля. Нехай вони будуть однаковими за величиною.
німецький суп з ковбасками - фото крок 2
Капусту нарубати великими шматочками.
німецький суп з ковбасками - фото крок 3
Розігрійте каструлю і розтопіть на ній вершкове масло. Підсмажте на ньому подрібнену цибулю і ковбаски.
німецький суп з ковбасками - фото крок 4
Додайте в каструлю курячий бульйон, картопля, перець і кмин. Гарненько перемішайте. Потім влийте три склянки води.
німецький суп з ковбасками - фото крок 5
Доведіть до кипіння. Нехай покипить п'ять хвилин, потім додайте моркву і залиште кипіти ще на п'ять хвилин.
німецький суп з ковбасками - фото крок 6
Після додайте капусту. Потримайте на вогні ще десять хвилин.
німецький суп з ковбасками - фото крок 7
Влийте вершки. Доведіть до кипіння. Як тільки знову закипить, додайте тертого сиру (залиште трохи сиру для сервірування). Додати сіль, поперчіть, якщо це ще необхідно. Як тільки сир розплавиться в супі, відразу ж знімайте з вогню. Посипте трохи сиру на суп в тарілочку перед подачею.

Схожі рецепти