Німецький суп з ковбасками
(покроковий рецепт з фото)
Якщо, прочитавши назву, ви відразу представили закуску до пива, поспішаю вас розчарувати або порадувати. Німецький суп з ковбасками - повноцінний обід, ситний і смачний суп, який сподобається навіть дітям.
Німецький суп з ковбасками готується всього лише 45 хвилин. Деякі роблять його з пивом, я ж захотіла нагодувати їм не тільки дорослу половину моєї родини, але і дітей. До речі, їм він дуже сподобався! Виходить цей суп дуже ситним і може замінити весь повноцінний обід. Отже, рецепт німецького супу з ковбасками - в допомогу кожній господині!
- Капчёная ковбаса - 500 грам
- Цибуля - 1 штука (цибулина середнього розміру.)
- Картопля - 3 штуки
- Курячий бульйон - 1 Склянка
- Вода - 3 склянки
- Вершки - 0, 5 склянки (жирні вершки.)
- Морква - 1 штука
- Капуста - 0, 5 штуки (половина середнього качана. )
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Перець - 0, 5 чайних ложки (якщо захочете, додайте більше. )
- Кмин - 1 щіпка
- Тертий сир чеддер - 0, 5 склянки (краще заздалегідь потерти сир, щоб знати, що точно вийде півсклянки. )
- Сіль - За смаком
Підготуйте овочі. Дрібно нарубати морква, картопля наріжте на шматочки середньої величини, цибуля наріжте дрібно, можете навіть скористатися блендером і подрібнити цибулю. Ковбаску наріжте на такі ж шматочки, що і картопля. Нехай вони будуть однаковими за величиною.
Капусту нарубати великими шматочками.
Розігрійте каструлю і розтопіть на ній вершкове масло. Підсмажте на ньому подрібнену цибулю і ковбаски.
Додайте в каструлю курячий бульйон, картопля, перець і кмин. Гарненько перемішайте. Потім влийте три склянки води.
Доведіть до кипіння. Нехай покипить п'ять хвилин, потім додайте моркву і залиште кипіти ще на п'ять хвилин.
Після додайте капусту. Потримайте на вогні ще десять хвилин.
Влийте вершки. Доведіть до кипіння. Як тільки знову закипить, додайте тертого сиру (залиште трохи сиру для сервірування). Додати сіль, поперчіть, якщо це ще необхідно. Як тільки сир розплавиться в супі, відразу ж знімайте з вогню. Посипте трохи сиру на суп в тарілочку перед подачею.