Суп з кольрабі з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Показую і розповідаю рецепт супу з кольрабі з куркою. Ароматний і корисний супчик стане родзинкою вашого меню! Ніжний і легкий, він припаде до смаку абсолютно всім.
З кольрабі можна багато чого приготувати. Мені з гарячих страв подобається найбільше саме суп, в цей раз вирішила трохи змінити рецепт і зробити суп-пюре. Для приготування супу з кольрабі з куркою беремо суповий набір: крильця, ніжки. Картопля в мене була середнього розміру, мені вистачило 2 штук. Втім, нічого складно немає, просто дивимося і запам'ятовуємо.
- Курка - 400 грам
- Кольрабі - 2 штуки
- Картопля - 2-3 штук
- Вершки - 200 мілілітрів
- Цибуля - 1 штука
- Спеції - За смаком
Ставимо варитися курку. Знімаємо пінку, після закипання ще хвилин 40 варимо.
Поки курка вариться, очищаємо, нарізаємо і обсмажуємо на сковороді цибулю. Якщо любите, можна і часничок додати.
Кольрабі і картоплю нарізаємо кубиками.
Відправляємо овочі в бульйон, все варимо до готовності. Потім куряче відварне м'ясо нарізаємо шматочками.
У блендері потрібно подрібнити обсмажену цибулю, курку і овочеву гущу. Додаємо вершки, ще раз перемішуємо.
Пюре відправляємо в бульйон, додаємо спеції. Доводимо до кипіння.
Готовий суп з кольрабі з куркою я подаю з грінками. Смачного!
Готовий суп з кольрабі з куркою я подаю з грінками. Смачного!