Рецепт Суп з кети фото

Суп з кети
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Картопля , Помідор , Морква , Цибуля
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Супи
Кількість порцій: 5
Час приготування: 45 хв.

Не знаю, як вам, а мені дуже до душі страви з червоної риби. Частенько запікаю її у фользі або на деку і подаю з вершковим соусом. А сьогодні розповім вам про те, як приготувати суп з кети.

Опис приготування:

Можете попередньо зробити насичений рибний бульйон з хребта, голови і хвоста. А якщо у вас тільки м'якоть, то можна зробити суп на воді. Кета дуже доступна за ціною (в порівнянні з іншими сортами червоної риби), однак якщо у вас є лосось або сьомга, можете використовувати їх.

  • Катані - 200 грам
  • Томат - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Картопля - 2-3 штук
  • Сіль, перець - За смаком
  • Вершки - 200 мілілітрів
суп з кети - фото крок 1
1. Очистіть цибулину від лушпиння, нарубати невеликими кубиками і відкладіть на час.
суп з кети - фото крок 2
2. Слідом за цибулею очистіть і морква, натріть її на крупній тертці.
суп з кети - фото крок 3
3. Вимийте томат, зробіть хрестоподібні надрізи і перекладіть його в глибоку миску. Закип'ятіть воду і залийте помідор, залиште на 2 хвилини.
суп з кети - фото крок 4
4. Акуратно дістаньте помідор і очистіть його від шкірки, потім наріжте невеликими шматочками.
суп з кети - фото крок 5
5. Розігрійте сковороду з рослинним маслом, потім викладіть цибулю і обсмажуйте його до золотистого кольору.
суп з кети - фото крок 6
6. Через кілька хвилин додайте до цибулі моркву, перемішайте. Обсмажуйте 5-7 хвилин.
суп з кети - фото крок 7
7. Посоліть і додайте підготовлені томати, перемішайте. У каструлю налийте воду і доведіть її до кипіння.
суп з кети - фото крок 8
8. Тим часом очистіть картоплю і розріжте її кубиками.
суп з кети - фото крок 9
9. Після закипання викладіть в каструлю вміст сковороди, потім додайте картоплю і доведіть все до кипіння.
суп з кети - фото крок 10
10. Вимийте рибне філе і наріжте його шматочками, додайте в каструлю, доведіть до смаку сіллю і перцем. Влийте вершки і варіть все 5 хвилин.
суп з кети - фото крок 11
11. Розлийте суп по тарілках і прикрасьте зеленню (petrushkoy або koriandrom). Подавайте гарячий суп відразу.

Схожі рецепти