Суп з кабачків з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Овочі дуже корисні і їх треба регулярно включати в свій раціон. Один з смачних і простих способів це зробити - суп-пюре з кабачків і грибів. Рецепт перед вами.
Опис приготування:
Овощи чистим, ріжемо, обсмажуємо і заливаємо бульйоном. Готовий суп з кабачків з грибами прикрасьте зеленню і відкладеними обсмаженими грибами. Подавайте з сухариками. Смачного!
- Кабачки - 2 штуки
- Картопля - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Печериці - 300 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Оливкова олія - 50 мілілітрів
- Овочевий бульйон - 300 мілілітрів
- Чебрець, сіль, перець - За смаком
- Вершки - 100 мілілітрів
Дрібно порубати цибулю і часник. У глибокій сковорідці розтопіть вершкове масло, додайте оливкову і в цій суміші обсмажити цибулю і часник.
Картопля і кабачки поріжте шматками і додайте в сковорідку. Обсмажте до легкого рум'янцю. Потім додайте сіль, перець і сухий чебрець.
Гриби поріжте пластинками і обсмажити в окремій сковороді. Трохи відкладіть для прикраси готового супу, інші змішайте з обсмаженими овочами в каструлі.
Залийте овочевий бульйон (через брак овочевого можна використовувати курячий, або просто кип'ячену воду).
І протушкувати хвилин 15 до готовності овочів.
Готові овочі подрібніть блендером або кухонним комбайном.
Овочеве пюре розбавте вершками і доведіть до кипіння.