Суп з кабачків з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Овочі дуже корисні і їх треба регулярно включати в свій раціон. Один з смачних і простих способів це зробити - суп-пюре з кабачків і грибів. Рецепт перед вами.
Овощи чистим, ріжемо, обсмажуємо і заливаємо бульйоном. Готовий суп з кабачків з грибами прикрасьте зеленню і відкладеними обсмаженими грибами. Подавайте з сухариками. Смачного!
- Кабачки - 2 штуки
- Картопля - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Печериці - 300 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Оливкова олія - 50 мілілітрів
- Овочевий бульйон - 300 мілілітрів
- Чебрець, сіль, перець - За смаком
- Вершки - 100 мілілітрів

Дрібно порубати цибулю і часник. У глибокій сковорідці розтопіть вершкове масло, додайте оливкову і в цій суміші обсмажити цибулю і часник.

Картопля і кабачки поріжте шматками і додайте в сковорідку. Обсмажте до легкого рум'янцю. Потім додайте сіль, перець і сухий чебрець.

Гриби поріжте пластинками і обсмажити в окремій сковороді. Трохи відкладіть для прикраси готового супу, інші змішайте з обсмаженими овочами в каструлі.

Залийте овочевий бульйон (через брак овочевого можна використовувати курячий, або просто кип'ячену воду).

І протушкувати хвилин 15 до готовності овочів.

Готові овочі подрібніть блендером або кухонним комбайном.

Овочеве пюре розбавте вершками і доведіть до кипіння.