Рецепт Суп-пюре з кабачків з грибами фото

Суп-пюре з кабачків з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Гриби, Кабачок
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід
Супи, Супи-пюре

Мені дуже подобаються страви з кабачків, суп-пюре - один з моїх улюблених. Але мій чоловік - моторошний гурман, тому доводиться винаходити кожного разу щось нове, наприклад, додавати до кабачків гриби і горіхи.

Кабачки і цибулю треба обсмажити, потім всі овочі додаємо в бульйон і варимо до готовності. Грибочки обсмажуємо. У суп додаємо вершки, спеції, доводимо до кипіння і збиваємо блендером. Прикрашаємо грибами і подаємо з грінками.

  • Яловичий бульйон - 5 склянок
  • Картопля - 3 штуки
  • Кабачок - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Горіхи волоські - 50 грам
  • Вершки 20% - 200 мілілітрів
  • Мелений мускатний горіх - 1 щіпка
  • Свіжі рижики - 250 грам
  • Сіль - 1-2 Щепоток
  • Хліб для тостів - 10 скибочок
  • Часник - 2 зубчики
суп-пюре з кабачків з грибами - фото крок 1
Обсмажити трохи кабачки і цибулю на вершковому маслі (50 г) на невеликому вогні.
суп-пюре з кабачків з грибами - фото крок 2
У бульйон покласти обсмажені кабачки, очищений картопля. Варити з моменту закипання на невеликому вогні протягом 30 хвилин.
суп-пюре з кабачків з грибами - фото крок 3
Овочі протерти через сито або збити в пюре блендером.
суп-пюре з кабачків з грибами - фото крок 4
Додати в суп мускатний горіх і подрібнені горіхи.
суп-пюре з кабачків з грибами - фото крок 5
Влити вершки і дати супу закипіти.
суп-пюре з кабачків з грибами - фото крок 6
Гриби добре промити, нарізати пластинками і обсмажити на вершковому маслі (50 г).
суп-пюре з кабачків з грибами - фото крок 7
Для грінок хліб обсмажити в тостері і натерти часником.
суп-пюре з кабачків з грибами - фото крок 8
При подачі в суп додайте гриби, подавайте з грінками.

Схожі рецепти