Суп-пюре з кабачків з вершками
(покроковий рецепт з фото)
Суп-пюре з кабачків з вершками - ніжне, ситне, корисне і смачне блюдо. Такий суп може бути рекомендований для дитячого і дієтичного харчування.
Приготувати суп-пюре дуже просто. Ви миєте і нарізати всі овочі, викладаєте їх в каструлю і варіть. Як ви їх наріжете: круглими шматочками або квадратними - значення не має. Вам все одно їх доведеться подрібнювати до стану пюре. Якщо ви хочете зварити більш калорійний суп, то використовуйте не воду, а м'ясний бульйон. Часник додавайте за бажанням. Ніжний, оксамитовий суп-пюре з кабачком і вершками, з кремовою консистенцією порадує вас і ваших близьких.
- Кабачок - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Шпинат - 50 грам
- Соняшникова олія - 30 мілілітрів
- Вершки - 100 мілілітрів(20% жирності)
- Сіль - За смаком
Підготуйте інгредієнти для супу-пюре.
Картопля очистіть, помийте і наріжте довільно. Викладіть в каструлю.
Цибулю і моркву очистіть, помийте і наріжте. Викладіть в сковороду з соняшниковою олією. Злегка припустите овочі на невеликому вогні.
Викладіть моркву з цибулею в каструлю з картоплею.
Додайте попередньо помиті і нарізані кабачки.
А також шпинат, у мене він морожений, який я розморозила.
Овочі посоліть, додайте 250-300 мл. Води.
Варіть овочі в каструлі до готовності.
Додайте подрібнений часник і збийте суп блендером до консистенції пюре.
Після влийте в суп вершки.
Перемішайте суп-пюре.
Суп-пюре з кабачків з вершками готовий. Подавайте на перше в обід.