Суп-пюре з кабачків з вершками
(покроковий рецепт з фото)
Суп-пюре з кабачків з вершками - ніжне, ситне, корисне і смачне блюдо. Такий суп може бути рекомендований для дитячого і дієтичного харчування.
Приготувати суп-пюре дуже просто. Ви миєте і нарізати всі овочі, викладаєте їх в каструлю і варіть. Як ви їх наріжете: круглими шматочками або квадратними - значення не має. Вам все одно їх доведеться подрібнювати до стану пюре. Якщо ви хочете зварити більш калорійний суп, то використовуйте не воду, а м'ясний бульйон. Часник додавайте за бажанням. Ніжний, оксамитовий суп-пюре з кабачком і вершками, з кремовою консистенцією порадує вас і ваших близьких.
- Кабачок - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Шпинат - 50 грам
- Соняшникова олія - 30 мілілітрів
- Вершки - 100 мілілітрів(20% жирності)
- Сіль - За смаком

Підготуйте інгредієнти для супу-пюре.

Картопля очистіть, помийте і наріжте довільно. Викладіть в каструлю.

Цибулю і моркву очистіть, помийте і наріжте. Викладіть в сковороду з соняшниковою олією. Злегка припустите овочі на невеликому вогні.

Викладіть моркву з цибулею в каструлю з картоплею.

Додайте попередньо помиті і нарізані кабачки.

А також шпинат, у мене він морожений, який я розморозила.

Овочі посоліть, додайте 250-300 мл. Води.

Варіть овочі в каструлі до готовності.

Додайте подрібнений часник і збийте суп блендером до консистенції пюре.

Після влийте в суп вершки.

Перемішайте суп-пюре.

Суп-пюре з кабачків з вершками готовий. Подавайте на перше в обід.