Суп з фрикадельками з індички
(покроковий рецепт з фото)
Італійці знають толк в простій, але смачну їжу. Традиційно вони готують весільний суп з фрикадельками з індички. Я теж вирішила поділитися з вами цим простим рецептом супу з фрикадельками з індички!
Смачне і ситне блюдо, яке готується за півгодини? Чому б і ні. Якщо ми говоримо про італійську кухню! Там знають толк в стравах здорової, простий і смачної кухні. Чому суп подають на весіллях, я так і не зрозуміла, але такий весільний суп мені сподобався. З радістю тому і вам розповім, як приготувати суп з фрикадельками з індички!
- Філе індички - 600 грам
- Панірувальні сухарі - 50 грам
- Сир твердий - 50 грам
- Петрушка - 50 грам
- Цибуля - 50 грам
- Часник - 1-2 зубчиків
- Яйце - 1 штука
- Ендівій - 500 грам(1 головка. Можна замінити листовим салатом або будь-яким "капустяним" листовим продуктом)
- Rizoni - 100 грам
- Спеції - 1 За смаком
- Бульйон - 8 склянок
1. Спочатку приготуємо фрикадельки - філе пропустимо через м'ясорубку, змішаємо з сухарями, тертим сиром, подрібненою петрушкою, цибулею і часником, а також яйцем і спеціями. У мене все овочі та зелень були сушені, але можна додати і свіжі. Перемішаємо до однорідності.
2. Красиві фрикадельки, а паралельно вже ставимо каструльку з бульйоном. Коли закипить - кидаємо фрикадельки і подрібнений ендивій. Зменшимо вогонь.
3. На маленькому вогні варимо, поки ендивій не стане м'яким, а фрикадельки - світлими. Тепер всипаємо Ризон і спеції, ще 5 хвилин тримаємо на слабкому вогні, а потім вимикаємо вогонь і ще 5 хвилин тримаємо блюдо під кришкою.
4. Готово! Насипайте і подавайте, коли суп трохи настоїться. А Ризон - разбухнут. Вкуснятина!