Суп з фрикадельками і вермішеллю
(покроковий рецепт з фото)
Фрикадельки для цього супу я роблю з яловичого фаршу. М'ясо, багате залізом. Так само, крім вермішелі, я додаю вівсянку. Спробуйте! Суп з фрикадельками і вермішеллю дуже смачний.
Суп з фрикадельками і вермішеллю виходить наваристим і ситним. Особливо його люблять мої діти, напевно, за ніжні і м'які фрикадельки і вермішель. Мої діти люблять все макаронні вироби. Раджу додавати до суп шпинат перед тим, як подати. Хоча будь-яка інша зелень, кріп, петрушка і кінза, теж відмінно підійдуть. Ділюся рецептом.
- Фарш із яловичини - 500 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Вермішель - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Вівсянка - 2-3 Ст. Ложок
- Чорний мелений перець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Свіжа зелень - За смаком
Дрібно порубати цибулю. Дуже дрібно. Змішайте цибулю, фарш із яловичини, яйце разом, поперчіть, сіль за смаком.
У вас вийде м'який пластичний фарш. Скачайте з нього фрикадельки.
Налийте в каструлю води, літр або два, дивлячись який густоти суп ви хочете. Додати сіль. І киньте все фрикадельки варитися.
Коли фрикадельки приготуються, додайте вермішель і вівсянку. Вони вариться дуже швидко, тому фрикадельки не встигнуть розваритися. Додати сіль, поперчіть, можете додати ваших улюблених спецій, але не захоплюйтеся.
Готовий суп з фрикадельками і вермішеллю прикрасьте свіжою зеленню. Раджу використовувати шпинат, дуже смачне поєднання. Смачного.