Рецепт Суп з фрикадельками і вермішеллю фото

Суп з фрикадельками і вермішеллю
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Макарони , Фарш , Вермішель
Дієтичне харчування , ПП рецепти
На обід
Супи
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Фрикадельки для цього супу я роблю з яловичого фаршу. М'ясо, багате залізом. Так само, крім вермішелі, я додаю вівсянку. Спробуйте! Суп з фрикадельками і вермішеллю дуже смачний.

Опис приготування:

Суп з фрикадельками і вермішеллю виходить наваристим і ситним. Особливо його люблять мої діти, напевно, за ніжні і м'які фрикадельки і вермішель. Мої діти люблять все макаронні вироби. Раджу додавати до суп шпинат перед тим, як подати. Хоча будь-яка інша зелень, кріп, петрушка і кінза, теж відмінно підійдуть. Ділюся рецептом.

  • Фарш із яловичини - 500 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Вермішель - 100 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Вівсянка - 2-3 Ст. Ложок
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Свіжа зелень - За смаком
суп з фрикадельками і вермішеллю - фото крок 1
Дрібно порубати цибулю. Дуже дрібно. Змішайте цибулю, фарш із яловичини, яйце разом, поперчіть, сіль за смаком.
суп з фрикадельками і вермішеллю - фото крок 2
У вас вийде м'який пластичний фарш. Скачайте з нього фрикадельки.
суп з фрикадельками і вермішеллю - фото крок 3
Налийте в каструлю води, літр або два, дивлячись який густоти суп ви хочете. Додати сіль. І киньте все фрикадельки варитися.
суп з фрикадельками і вермішеллю - фото крок 4
Коли фрикадельки приготуються, додайте вермішель і вівсянку. Вони вариться дуже швидко, тому фрикадельки не встигнуть розваритися. Додати сіль, поперчіть, можете додати ваших улюблених спецій, але не захоплюйтеся.
суп з фрикадельками і вермішеллю - фото крок 5
Готовий суп з фрикадельками і вермішеллю прикрасьте свіжою зеленню. Раджу використовувати шпинат, дуже смачне поєднання. Смачного.

Схожі рецепти