Суп з буряка
(покроковий рецепт з фото)
Простий рецепт супу з буряка неодмінно порадує шанувальників цього смачного і корисного коренеплоду. Супчик виходить дуже смачний, ніжний і легкий!
Кількість порцій: 3-5
- Буряк - 2-3 штук
- Картопля - 2-3 штук (співвідношення картоплі і буряка повинно бути приблизно 2/3)
- Яйце - 1 штука
- Вершки - 0, 5 склянки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Koriandr - За смаком
Буряк ретельно вимити і очистити.
Нарізати невеликими кубиками.
Очистити і нарізати картоплю - рази в два більший, ніж буряк, щоб зварилися одночасно.
Покласти в каструлю, залити холодною водою і варити до готовності.
Пюріровать вміст каструлі.
Відокремити білки від жовтків.
Зігріти вершки до температури приблизно 40 ° С і обережно збити з яєчним жовтком.
Ввести вершково-яєчну суміш в суп, посолити, додати спеції, перемішати. Прогріти, не доводячи до кипіння.
Подати цей дивно красивий суп можна з сухариками з чорного хліба і відварною яйцем, посипавши дрібно рубаною зеленню петрушки і кропу. Або прикрасивши скибочками вареної буряків - кому як більше подобається!