Суп з баранини з вермішеллю
(покроковий рецепт з фото)
Фантастично смачний і неперевершено ароматний і наваристий суп з баранини з вермішеллю - це те що можна і потрібно готувати на обід. Приготування абсолютно не складно, до того ж швидке.
Перед вами класичний рецепт приготування супу з баранини з вермішеллю. Щоб зробити смачний супчик вам знадобиться: баранина на кістки, вермішель, цибуля ріпчаста, морква, перець чилі, часник, зелень, лавровий лист, рослинне масло і спеції. За бажанням можна додати томати. Не забудьте настояти готовий суп під кришкою 20 хвилин. Хай щастить!
- Баранина на кістки - 600 грам
- Вермішель - 50 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Перецьь чилі - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Зелень - За смаком (петрушка і кріп)
- Лавровий лист - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Промийте та висушіть баранину, потім поріжте на шматочки, приблизно 4 см, і обсмажте на олії до рум'яної скоринки. З кісток, ставимо вариться бульйон, додавши пару перців горошком і гвоздику. Варити 1-1, 5 годин.
Тим часом дрібно наріжте цибулю, морква ріжемо соломкою. Кілька хвилин обжармваем овочі на рослинному маслі, потім додаємо подрібнений часник і перець чилі. Смажимо ще 5 хвилин.
Коли бульйон буде готовий, додаємо в нього зажарку і м'ясо. Доводимо до кипіння і додаємо вермішель, приправи і подрібнену зелень. Через кілька хвилин зніміть каструлю з вогню, додайте лавровий лист і дайте супу настоятися під кришкою 20 хвилин.
Суп готовий! Смачного!