Суп «Xarco» з яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Неймовірно наваристий, ситний і смачний супчик з традиційної грузинської кухні хочу запропонувати вам зробити на обід для всієї родини. Виходить настільки смачно, що правда неможливо відірватися!
Незважаючи на те, що процес може здатися складним, насправді це не так. Я розповім, як приготувати суп "харчо" з яловичини досить просто і при цьому смачно. Поєднання м'яса, рису, овочів - це приголомшливо. Такий супчик припаде до смаку і дорослим, і діткам, так що рекомендую рецепт на замітку.
- Яловичина - 1.2 кілограма
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
- Цибулина - 1 штука
- Стебло селери - 2 штуки
- Бульйон - 4 склянки(+ приблизно стільки ж води)
- Помідори - 800 грам (у власному соку або свіжі)
- Лавровий лист - 2 штуки
- Мал - 1/2 склянки
- Сік лимона - 2-3 чайних ложок
- Свіжа зелень - 1 пучок
- Часник - 2 зубчики
- Сіль і спеції - За смаком(koriandr, паприка)
2. У каструлю тим часом відправте подрібнену цибулю і селеру. Обсмажте кілька хвилин, помішуючи.
4. Викладіть рис, додайте подрібнений часник і сік лимона. Можна додати паприку, коріандр або інші спеції за смаком. Варіть ще хвилин 20.
6. Перед подачею суп "харчо" з яловичини в домашніх умовах бажано залишити під кришкою хвилин на 15-20, щоб він настоявся.