Суп «Xarco» пісний
(покроковий рецепт з фото)
Знаменитий грузинський суп "харчо" має безліч варіацій. Майже кожна господиня бачить його по-своєму. Якісь продукти не дістати, а іноді потрібно підлаштуватися під пост. Так і вийшов цей рецепт.
Даний варіант я б назвала простим і доступним у порівнянні з класичним блюдом. В якості головної приправи додається аджика і томатна паста. Як приготувати суп "харчо" (пісний), описано в покрокової інструкції нижче. Блюдо вариться швидко, адже тут використовується звичайна вода замість бульйону.
- Картопля - 500 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Вода - 3 L
- Мал - 0, 5 склянки
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Аджика суха - 1 Ст. Ложка
- Зелень - 1 пучок
- Часник - 3 зубчики
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Коли вода закипить, додайте в неї картоплю і промитий рис.
У зажарку влийте трохи води. Додайте сіль, перець, аджику і томатну пасту.
Коли картопля буде майже готовий, додайте в суп дрібно нашатковану зелень.
Xarco Готовий! Дайте йому настоятися під кришкою 20 хвилин. Потім подавайте. Смачного!