Рецепт Суп-пюре з печінки фото

Суп-пюре з печінки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Яловичина, Печінка, Яловича печінка
Дієтичне харчування
На обід, Корисний обід
Супи, Супи-пюре

Не любите печінку? рецепт, який я хочу запропонувати, змінить ваше ставлення до печінки. Цей легкий дієтичний суп-пюре з печінки займе заслужене місце у вашому меню. Смачно і корисно!

Простий рецепт супу-пюре з печінки:

1. З печінки видаляємо плівки, добре промиваємо і дрібно ріжемо. Після цього нарізаємо на невеликі шматочки морква, корінь петрушки і цибулю-порей.

2. Печінка разом з овочами обсмажуємо на маслі. Підливаємо трохи бульйону і півгодини тушкуємо на середньому вогні, прикривши кришкою. Потім отриману масу подрібнюємо за допомогою блендера.

3. Для заправки - борошно обсмажуємо на сковороді з двома столовими ложками олії, додаємо бульйон і проварюємо хвилин 15. Отриманий соус проціджуємо, додаємо подрібнену печінку, розмішуємо і доводимо до кипіння. У разі якщо суп дуже густий, його можна розбавити бульйоном.

5. Солимо і в кінці приготування заправляємо суп жовтками, збитими з вершками (молоком).

Перед подачею на стіл я прикрашаю страву зеленню. Зелень може бути будь-яка, на ваш смак. І, звичайно, не забудьте про грінки! До цього супчику вони просто необхідні.

От і все - тепер вам відомо, як приготувати суп-пюре з печінки. Смачного!


  • Печінка - 400 грам
  • Mясной бульйон- 500 мілілітрів
  • Вершкових масло- 4 Ст. Ложки
  • Mукa- 2 Ст. Ложки
  • Mорковь- 1 штука
  • Лук-пориста - 1 штука
  • Kорень петрушки - 1 штука
  • Желтoк- 2 штуки (для заправки)
  • Clivki (молоко). - 1 Склянка (для заправки)
  • Сіль - 1 За смаком
Простий рецепт супу-пюре з печінки:

1. З печінки видаляємо плівки, добре промиваємо і дрібно ріжемо. Після цього нарізаємо на невеликі шматочки морква, корінь петрушки і цибулю-порей.

2. Печінка разом з овочами обсмажуємо на маслі. Підливаємо трохи бульйону і півгодини тушкуємо на середньому вогні, прикривши кришкою. Потім отриману масу подрібнюємо за допомогою блендера.

3. Для заправки - борошно обсмажуємо на сковороді з двома столовими ложками олії, додаємо бульйон і проварюємо хвилин 15. Отриманий соус проціджуємо, додаємо подрібнену печінку, розмішуємо і доводимо до кипіння. У разі якщо суп дуже густий, його можна розбавити бульйоном.

5. Солимо і в кінці приготування заправляємо суп жовтками, збитими з вершками (молоком).

Перед подачею на стіл я прикрашаю страву зеленню. Зелень може бути будь-яка, на ваш смак. І, звичайно, не забудьте про грінки! До цього супчику вони просто необхідні.

От і все - тепер вам відомо, як приготувати суп-пюре з печінки. Смачного!

Схожі рецепти