Суп-пюре з моркви

Суп-пюре з моркви
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 25 хв.
простий, швидкий і низькокалорійний суп-пюре з моркви не тільки смачний, але і надзвичайно корисний. Його яскравий колір обов'язково приверне увагу дітей і дорослих, а смак точно не розчарує.

опис приготування:

Для корисного та смачного обіду спробуйте простий рецепт супу-пюре з моркви. Готувати його часто навряд чи будеш, але для різноманітності цілком можна побалувати себе і близьких цим сонячним супом:

1. Цибулину очистити і порізати дрібними кубиками.

2. Моркву порізати невеликими шматочками.

3. На сковороді розтопити вершкове масло і відправити цибулю і моркву. Гасити на маленькому вогні, але не дати овочам зажаритися.

4. Бульйон можна використовувати овочевий або курячий. У каструлю отруїти бульйон з імбиром, довести до кипіння.

5. Перекласти моркву і цибулю в каструлю, посолити і поперчити.

6. З апельсина зняти цедру трьома довгими смужками. Терта цедра сюди не підійде!

7. Додати цедру в каструлю. Варити суп на маленькому вогні близько 20 хвилин.

8. Коли морква стане м'якою, прибрати з вогню.

9. Акуратно дістати цедру, вона більше не знадобиться.

10. Щоб суп-пюре не був занадто рідким, рідина необхідно злити в окремий посуд.

11. У чашу блендера відправити морква і ретельно збивати, поступово додаючи бульйон. Збивати необхідно досить довго, поки маса не стане однорідною і гладкою.

12. Якщо суп трохи охолов, відправити його на вогонь, довести до кипіння і можна подавати.

13. Зверху прикрасити дрібно нарізаною зеленню (цибулею, петрушкою, кропом).

Цей класичний рецепт супу-пюре з моркви можна доповнити сиром або копченостями, або ще чимось на свій розсуд. хай щастить!


  • морква— 6 штук
  • Вершкове масло— 50 грам
  • цибулина— 1 штука
  • імбир— 1 Чайна ложка
  • цедра апельсина— 3 штуки
  • бульйон— 400-500 мілілітрів
  • сіль— 1 щіпка
  • перець— 1 щіпка
  • зелень— 1 Чайна ложка(для прикраси при подачі)
Для корисного та смачного обіду спробуйте простий рецепт супу-пюре з моркви. Готувати його часто навряд чи будеш, але для різноманітності цілком можна побалувати себе і близьких цим сонячним супом:

1. Цибулину очистити і порізати дрібними кубиками.

2. Моркву порізати невеликими шматочками.

3. На сковороді розтопити вершкове масло і відправити цибулю і моркву. Гасити на маленькому вогні, але не дати овочам зажаритися.

4. Бульйон можна використовувати овочевий або курячий. У каструлю отруїти бульйон з імбиром, довести до кипіння.

5. Перекласти моркву і цибулю в каструлю, посолити і поперчити.

6. З апельсина зняти цедру трьома довгими смужками. Терта цедра сюди не підійде!

7. Додати цедру в каструлю. Варити суп на маленькому вогні близько 20 хвилин.

8. Коли морква стане м'якою, прибрати з вогню.

9. Акуратно дістати цедру, вона більше не знадобиться.

10. Щоб суп-пюре не був занадто рідким, рідина необхідно злити в окремий посуд.

11. У чашу блендера відправити морква і ретельно збивати, поступово додаючи бульйон. Збивати необхідно досить довго, поки маса не стане однорідною і гладкою.

12. Якщо суп трохи охолов, відправити його на вогонь, довести до кипіння і можна подавати.

13. Зверху прикрасити дрібно нарізаною зеленню (цибулею, петрушкою, кропом).

Цей класичний рецепт супу-пюре з моркви можна доповнити сиром або копченостями, або ще чимось на свій розсуд. хай щастить!

Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Крем-суп з моркви

Крем-суп з моркви

Крем-суп з моркви — дуже красивий і легкий суп, який можна приготувати в будь-який час року. Виглядає неймовірно привабливо, а всі інгредієнти, зібрані воєдино, створюють неповторний смак. опис приготування: Крем-суп з моркви — неймовірно красиве блюдо, яке я вперше спробувала в дорогому франц...

читати далі
Літній суп з моркви

Літній суп з моркви

Влітку організму не потрібні зайві калорії на зігрівання, тому для обіду відмінно підійде легкий літній суп з молодої моркви. опис приготування: У літній суп з моркви для смаку і густоти я додала трішки картоплі, цибуля, яйце і зелень. вода— 700 мілілітрів морква— 2 штуки Картопля— 3 штуки ...

читати далі
Млинці з кабачків і моркви

Млинці з кабачків і моркви

Готуємо овочеві млинці. опис приготування: Готуємо млинці з кабачками і морквою в домашніх умовах за півгодини. Спочатку трьом інгредієнти на тертці, потім змішуємо їх зі спеціями і зеленню і смажимо на сковороді. Кабачок— 2 штуки морква— 2 штуки Цибуля— 1 штука часник— 2 зубчики зелень— За...

читати далі
Швидкий маринад для моркви

Швидкий маринад для моркви

мариновані овочі — чудова закуска для щоденного меню до основних страв. Якщо вам подобається балувати сім'ї чимось оригінальним і смачним, сміливо беріть на замітку цей простий рецепт. опис приготування: хочу показати, як приготувати швидкий маринад для моркви. Із вказаної кількості інгредієнт...

читати далі
Салат із селери і моркви

Салат із селери і моркви

Чули коли-небудь про продукти з негативною калорійністю? Якщо ні, то дивіться, як приготувати салат з селери і моркви, в рецепті я розповім дещо цікаве. Ви будете здивовані. опис приготування: Ось вам ще один секрет правильного харчування: кисломолочні продукти і рослинні масла допомагають орг...

читати далі