Рецепт Суп-пюре з лисичок фото

Суп-пюре з лисичок
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби , Лісіцкі
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід
Супи
Кількість порцій: 5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Дуже люблю готувати суп-пюре з лисичок в домашніх умовах з вершками. Ця страва в нашій родині, як і в багатьох інших, вже стало традиційним, особливо в грибний сезон.

Опис приготування:

У сезон грибів не можна не побалувати себе таким супчиком. Мої домашні дуже люблять, коли я роблю суп-пюре з лисичок в домашніх умовах. Готувати його відносно швидко, а якщо гриби заздалегідь замочені або відварені і заморожені - ще швидше.

  • Лісіцкі - 300 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Вершки - 30 грам
  • Зелень - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
  • Рослинна олія - 20 грам
суп-пюре з лисичок - фото крок 1
1. Розморожуємо заздалегідь лисички, після чого замочуємо їх на півгодини в холодній воді. Потім відправляємо варитися на півгодини.
суп-пюре з лисичок - фото крок 2
2. Поки варяться гриби обсмажуємо цибулю і моркву на рослинному маслі. Смажимо овочі до готовності і відставляємо.
суп-пюре з лисичок - фото крок 3
3. Після варіння грибів відправляємо їх смажитися і в кінці змішуємо з обсмаженими овочами. Солимо і перчимо до смаку. Можете додати улюблені приправи за смаком. Тепер відправляємо наші гриби в киплячу воду.
суп-пюре з лисичок - фото крок 4
4. Вливаємо вершки. Попередньо можете нарізати картоплю і варити його після закипання хвилин 5.
суп-пюре з лисичок - фото крок 5
5. Перед подачею притрушуємо зеленню наш суп і подаємо його гарячим. Для цієї страви підійде кріп.

Схожі рецепти