Рецепт Суп-пюре з лисичок з беконом фото

Суп-пюре з лисичок з беконом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Гриби, Лісіцкі
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю
Супи, Супи-пюре

Хоча багато хто любить працювати з печерицями, з лисичками все набагато простіше. Їх досить помити і можна відразу готувати. Розповім, як приготувати суп-пюре з лисичок з беконом.

Цей суп повний ароматів і смаку. Такий ви не спробуєте в ресторані або кафе. Бекон додає приємний післясмак. Подавати суп можна з обсмаженими лисичками і беконом, зеленню, обсмаженими сухариками з чорного хліба. Дивно смачний і надзвичайно простий у приготуванні суп!

  • Лісіцкі Svezhin - 1 кілограм
  • Бекон - 50 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Лук-пориста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Стебло селери - 2 штуки
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Борошно - 50 грам
  • Бульйон - 1, 5 L
  • Молоко - 300 мілілітрів
  • Вершки - 250 мілілітрів
  • Житній хліб - 1 штука
  • Сіль, спеції - За смаком
суп-пюре з лисичок з беконом - фото крок 1
1. З шматочка бекону зріжте жир, м'ясо наріжте його невеликими кубиками.
суп-пюре з лисичок з беконом - фото крок 2
2. Викладіть гриби в друшляк і промийте гарненько. Великі гриби можна розрізати навпіл або на 3 частини. Розділіть гриби на 2 рівні частини.
суп-пюре з лисичок з беконом - фото крок 3
3. У сковороду викладіть шматочок вершкового масла і розтопіть його, додайте бекон.
суп-пюре з лисичок з беконом - фото крок 4
4. Коли бекон придбав золотисту скориночку, надішліть до нього половину грибів. Утворюється зайва рідина, її злийте і додайте ще шматочок вершкового масла.
суп-пюре з лисичок з беконом - фото крок 5
5. На сковороді розділіть гриби на 2 частини і викладіть в окремі тарілки.
суп-пюре з лисичок з беконом - фото крок 6
6. Вимийте і наріжте тонкими кільцями порей.
суп-пюре з лисичок з беконом - фото крок 7
7. У чисту сковороду викладіть шматочок вершкового масла і розтопіть, додайте порей і обсмажте його.
суп-пюре з лисичок з беконом - фото крок 8
8. Змішайте половину обсмажених грибів з сирими, а також обсмаженою пореєм. Перекрутіть все в м'ясорубці.
суп-пюре з лисичок з беконом - фото крок 9
9. Отриманий фарш викладіть в каструлю, додайте до нього очищені і розрізані навпіл ріпчаста цибуля, морква і стебла селери.
суп-пюре з лисичок з беконом - фото крок 10
10. Залийте вміст каструлі бульйоном.
суп-пюре з лисичок з беконом - фото крок 11
11. Накрийте її кришкою і варіть суп на слабкому вогні близько 40 хвилин.
суп-пюре з лисичок з беконом - фото крок 12
12. В іншій каструлі розтопіть вершкове масло, додайте борошно і перемішайте її.
суп-пюре з лисичок з беконом - фото крок 13
13. Влийте тонкою цівкою молоко і залиште до закипання.
суп-пюре з лисичок з беконом - фото крок 14
14. З каструлі з грибним фаршем видаліть великі овочі, за допомогою блендера перетворите гриби з бульйоном в єдину масу.
суп-пюре з лисичок з беконом - фото крок 15
15. Викладіть грибну масу в каструлю з борошном і закипілої молоком.
суп-пюре з лисичок з беконом - фото крок 16
16. Якщо вміст каструлі занадто густе, влийте ще бульйон.
суп-пюре з лисичок з беконом - фото крок 17
17. Доведіть суп до кипіння і варіть близько 10 хвилин, потім додайте залишилися обсмажені лисички.
суп-пюре з лисичок з беконом - фото крок 18
18. Влийте вершки і зніміть каструлю з вогню, накрийте кришкою і залиште на кілька хвилин.
суп-пюре з лисичок з беконом - фото крок 19
19. Наріжте кубиками хліб, змішайте його з рослинним маслом, спеціями і помістіть в форму. Запікайте сухарики в мікрохвильовій печі або в духовці.
суп-пюре з лисичок з беконом - фото крок 20
20. Готовий суп розлийте по тарілках і прикрасьте сухариками. Подавайте відразу, смачного!

Схожі рецепти